Brizo Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Jestem na tak +wiek +doświadczenie w wyższych rangach +staż jako m@ +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Na tak: -Ma m@ więc i z moderatorem sobie poradzi -Wiek -Ciebie też fujaro lubię KSW 54: @ RuteKvs @ SchMidT 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 3 godziny temu, Termii napisał: -Ciebie też fujaro lubię to nie jest argument 3 godziny temu, Termii napisał: KSW 54: @ RuteKvs @ SchMidT to jest cringe xd - pisanie do innych o opinie na temat twojej kandydatury - zachowanie kiedy ktoś cię skrytykuje, powie coś w twoim kierunku + doświadczenie Na NIE 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Tak +wiek +aktywność na forum +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Sori, ale jestem na nie To jest pierwsza sprawa. Druga sprawa; -Na tej sieci jesteś tak na prawdę krótko a widzę, że zaczynasz się bawić w Lemona co chciał mieć każdą rangę. -Bardzo łatwo cię sprowokować :))). Prosiłeś o wypowiedź. A o to i ona Tak na przyszłość pisząc do mnie na taki temat "wypowiesz się plsplspls" - masz u mnie minusa 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Nie -proszenie o wypowiedz (nie mnie ale nadal) -Nie wydaje mi sie ze duzo na tej serwerowni zrobiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) nie rozumiem o co ludziom chodzi z argumentem "sztuczne nabijanie postów", w końcu na forum istnieje takie coś jak hyde park, wypowiadanie się w tematach w każdych innych działach niż ten nie jest zabronione więc może wypowiadać się tam każdy, w regulaminie nie ma nic napisane o argumentowaniu wypowiedzi przy propozycjach/błędach itp, tylko przy podaniach, w skargach również nie można nabijać postów więc? W takim razie wychodzi na to, że osoby które posiadają wysoki współczynnik postów są raczej bardzo aktywne na forum a nie "sztucznie nabijają posty" co do podania, proszenie o wypowiadaniem się pod podaniem rutek wszystko wyjaśnia i nie świadczy za dobrze o Tobie na Nie +wiek Edytowane 16 Lipca 2020 przez NiceOne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) Jestem na Tak. + Ogarnięta osoba + Prawie pełnoletni [czyt. +wiek] + Kulturalny + Aktywny na forum + Psi Patrol [#Pieseły] Doświadczenie nabędziesz podczas pracy moderatora, a nie ma tego aż tak wiele. Zawsze masz czas by zajrzeć w regulaminy i sprawdzić jakiś punkt, jeśli nie masz pewności. Edytowane 16 Lipca 2020 przez uSzanowankoo Psi Patrol here. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Na Tak +wiek +aktywność +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi