Matysiak Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Yasuowaty/ Link do steam oskarżonego: mNk Krzychu Ferber Nick oskarżonego: @ FerbeR@ mNk@krzychu12338i reszta tej patologi Opis sytuacji: Runda ok. 0:1-0:2 Kłoczek robi 5 freekilli, admin respi graczy, kłoczek nie przeprasza i nie dostaję bana. Runda 0:2 totalna patologia, ferber nie reaguje, daje 10 upomnień, 0 mutów ani nic. Runda 2:2 Krzychu daje polecenia "Po otworzeniu cel ustawiacie się w szeregu na markerze, macie tam bezruch do odwołania i totalny bezruch do odwołania. Po czym powtarza "Szereg na markerze bezruch do odwołania i totalny bezruch do odwołania" wszyscy się ustawiają, są małe przerwy, po czym Krzychu zabija osoby, bo była przerwa. Nie mówił, że ma być ładny zgrabny szereg, mniejsze grupki pojedyncze osoby zabija. Idziemy dalej, jest TT mówi TT ginie, po czym jakiś gracz coś mówi, krzychu go nie zabija i leci dalej zaczyna zabawę simon mówi, która odwołuję wszystkie nakazy zakazy. Chwile się bawimy, zakończył zabawę i nakazał iść za nim, także szliśmy i próbuję mu wytłumaczyć, że ma freekilla po czym mówi "A DAŁEM TT MÓWI TT GINIE? ZABIJCIE MATYSIAKA" po czym chakra daje mi na jego polecenie bombę, admini nie reagowali ani nic. Serwer: JailBreak Dowody: Demko z Mapy jb_moon_v1, jak i mogą potwierdzić to osoby z serwera, np. Nastkaa Lub @Tetsuya Data i Czas: 06.05.2020 Godzina ok. 17:40-18:00 PS. Polecam obejrzeć całe demo, bo patologia była naprawdę ostra, a admini nie reagowali. PS2. Polecam dodać link do Steam'a do konta, jako admin :x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deleted_account Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Przyznaje się do zabicia 3 terrorystów po powiedzeniu przez wardena cytuje: Cytat zabijcie tych (konkretnych) i tych (konkretnych) terrorystów A no i dodać chcę że napisałem wtedy Cytat nie przepraszam oraz Cytat jestem bezkarny po czym Cytat bezkarność ayeeeee 4 2 Zachowuj kulturę na forum// usuwam obraźliwe słowa Przez SK4N3R, 6 Maja 2020, edytowane 6 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Matysiak wszedłem wtedy dopiero na serwer więc nie wiem czemu ta skarga dotyczy mnie. Byłem na tej mapie tylko ostatnią rundę. Na kolejnej mapie rozdałem 4 muty i było już okej. Nie widziałem tamtych sytuacji. Na następny raz zobacz kto przy jakiej sytuacji z adminów był ] Mów mi krzychu dostał na kolejnej mapie mute na 240. Edytowane 6 Maja 2020 przez mNk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Zrespiłem 3 graczy ponieważ każdy może się pomylić jak sie nie mylę przeprosił na czacie i tyle z tej rundy, na kolejnej rundzie dawałem ostrzeżenia ponieważ m@ powiedział jak najwięcej ostrzeżeń dawać chyba że się powtarza to bym dał muta/gaga, ładny zgrabny szereg na markerze był to nie powiedział mniejsze grupy zabija?. A gdy rozpoczął zabawe simon mowi wyszedłem z serwera i zostawiłem mNk ponieważ miałem taką potrzebę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deleted_account Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 4 5 SPAM Przez SK4N3R, 6 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 29 minut temu, mNk napisał: Matysiak wszedłem wtedy dopiero na serwer więc nie wiem czemu ta skarga dotyczy mnie. Byłem na tej mapie tylko ostatnią rundę. Na kolejnej mapie rozdałem 4 muty i było już okej. Nie widziałem tamtych sytuacji. Na następny raz zobacz kto przy jakiej sytuacji z adminów był ] Mów mi krzychu dostał na kolejnej mapie mute na 240. Byłeś na ostatniej rundzie gdy większość sytuacji się wydarzyła nie reagowales na nic . 22 minuty temu, FerbeR napisał: Zrespiłem 3 graczy ponieważ każdy może się pomylić jak sie nie mylę przeprosił na czacie Nie przeprosił 23 minuty temu, FerbeR napisał: rundzie dawałem ostrzeżenia dales okolo 10 ostrzeżeń przez co była patologia 25 minut temu, FerbeR napisał: ładny zgrabny szereg Nie powiedział tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Runda pierwsza Kloczek robi 4 freekille, po czym nie przeprasza graczy Runda druga Kloczek przeszkadza w prowadzeniu krzychowi Runda czwarta Krzychu wyznaczył (niesłusznie) osoby do zabicia po czym chakra zrobił 4 freekille zer0 zrobił 1 freekilla kłoczek zrobił kolejne 3 freekille Krzychu daje "tt mówi tt ginie do mojego odwołania" po czym gracz o nicku Bonczas spytał się krzycha " za co mnie obiłeś?" po czym Krzychu powiedział mu zeby wziął sobie heala. Matysiak mówi do Krzycha po zakończeniu zabawy sajmon mówi "Wiesz, ze masz fawore?" (Chodziło Matysiakowi o nie zabicie gracza który się odezwał podczas zakazu) Krzychu ignorował Matysiaka po czym powiedział (było tt mówi tt ginie zabijcie Matysiaka) - Chakra zabił matysiaka niesłusznie Tutaj chakra zrobił 1 freekilla Krzychu - faworyzacja Admin Ferber był przez całą mape na serwerze i nie widziałem jakiejkolwiek reakcji z jego strony Mnk wszedł na serwer i odrazu rozdał dwa muty, ferber nic nie robił Adminów zostawiam @ BeeMay Co do skargi Łysy łeb - Mute 1080 minut - Kultura, nadużywanie mikrofonu, obraza www - Mute 720 minut - Kultura, obraza Janek Bananek - Mute 1080 minut - Nadużywanie mikrofonu, kultura, obraza Krzychu Ctban 330 min - 5fk + nie ogarninanie Kłoczek - Ctban 4 fk 130 minut Wszystko do nadania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 27 minut temu, Ciosek napisał: kłoczek - Ctban 220 minut - 7fk chakra - Ctban 160 minut - 5fk Dlaczego my dostaliśmy ctbany skoro wykonywaliśmy polecenia wardena? W tej skardze to ja dostałem ctbana będąc wardenem i wydając polecenia żeby ct zabiło graczy. 2 decyzja została zmieniona // post cioska został edytowany Przez SK4N3R, 7 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 @FerbeR nie posiada już rangi Admina na JB Co do @ mNk nie mam pretensji. Kary do Nadania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi