Kellow Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 +Wiek +sm -Zachowanko i historia SourceBansa +Ładne i ogarniete podanko Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Nie -zachowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 na nie - zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Bla bla bla pierdzielenie. Po co ta rozpiska? Jakos byłam ostatnio na serwerze a ty strasznie byłeś toksyczny. -toxic -aktywnosc (gracze muszą cie znac) -ct 8,5? Beczka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Zmieniam zdanie jestem na nie -zachowanie, kultura czesto wyzywasz i sie przekrzykujesz. @ SK4N3Rjak możesz usuń wypowiedz wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Sporo osób twierdzi, że jesteś "TOXIC", nadużywasz, obrażasz itp. Sam jestem tego przekonania, patrząc na twoje zachowanie podczas mojej obecności + SB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi