Tamer Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Nick: Tamer™Imię: KajetanWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Potrafię sprawiedliwie oceniać demka, nie zwracając uwagi na znajomości. Będąc adminem sprawdzałem skargi na graczy i wydaje mi się że moje rozpiski są czytelne, jak i zwięzłe. Na AS jestem już od 2016 i chciałbym spróbować swoich sił w czymś nowym. Na forum aktywny jestem od niedawna, lecz wydaję mi się że jest to dość dobra aktywność. Doświadczenie w ocenianiu demek: Jako admin dość dużo oceniałem, lecz typowo rangi UBT nie miałem.Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: Przez większość czasu kiedy jestem przy komputerze mam odpalone forum w tle.Znajomość SM: 4/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Tamerowski/Kontakt: Steam, Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 +ogarniety z dwojki kandydatow zdecydowanie lepszy, tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 +wiek +grał w metka + 2k16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 TAK +Długo siedzi na AS +SourceMod +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 +wiek +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 tak +ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 +wiek +ogarnięty tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 +ogarnięty +miły +pomocny Zdecydowanie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 +wiek +ogarnięty +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +miły +ogar +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Tak +wiek +sm +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na Tak +ogarnięty +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Tak +wiek +ogarnięty +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 na tak wiek+ takie pytanie prywatne a my na koloniach nie byliśmy razem 2 lata temu ? wiem ze dziwne ale XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na tak - wiek - doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi