zexsh Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/dnk69zexsh/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/T0M3K_AS/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)TOM3k Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)M@ Obraża (w tyn M@ v1), prowokuje, twierdzi ze nie ma problemu z degradem Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)Only Mirage Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1022823184773044048/89F91E71CF4FB3D1B4BB1B554D86726BA04C1725/ https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1022823184773005417/23DBD02097153FACAD0B513CFF7FD1CD062A3566/ https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1022823184773010937/8EC26D87844A19BE624D6AA5A5AC970454F2D849/ https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1022823184773011989/612A757EB52818CACE89BA1CDDBB9C8CB4F5FC0B/ https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1022823184773046975/12173B34DF1C527E49EE6A506B1BA481D63EF3CD/ 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamageGiven Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Do tego wyzywał na mikro Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez DamageGiven 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Byłem przy całej sytuacji, to wy wbiliscie w 6 osób i zaczeliscie prowokować wydaje mi się że Pani @ Sadystka jeszcze wtedy była I to możesz potwierdzić wyzywacie v2 cały czas nie znam powodu czemu No ale wasze zachowanie godne patologi takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7even Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) +1 pan major admin pierwszy zaczął prowokować napisał do czosnka że jest leszczem Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez 7even 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) 12 minut temu, Gniewko napisał: Byłem przy całej sytuacji, to wy wbiliscie w 6 osób i zaczeliscie prowokować wydaje mi się że Pani @ Sadystka jeszcze wtedy była I to możesz potwierdzić wyzywacie v2 cały czas nie znam powodu czemu No ale wasze zachowanie godne patologi takie jest moje zdanie. Owszem potwierdzam to. Panowie świetnie się bawili prowokując Tomka. Ja oczywiście nie byłam przy każdej sytuacji, ale wiem, że tak było. Nie dziwię się, że tomek tak zareagował. Bawi mnie wasza żenada, którą robiliście. +mam nadzieję, że piszesz też skarge na siebie. Raczej prowokacja z twojej strony się odbyła do @ T0M3Kprawda? Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Sadystka 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zexsh Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Jezeli chodzi o mnie to w pewnym stopniu jest i moja wina, ale rowniez czuje sie sprowokowany przez tomka ze wzgledu na moj styl gry i umiejetnosci to mnie rowniez urazilo i jak najbardziej rowniez przyjme skarge na siebie. A z tg co wiem to nie bylo cie nawet na serwerze przy tym wiec nie wiesz jak wyglada sytuacja a skarga nie jest na ciebie. Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez zexsh 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) +mogłeś dopisać swoich paru kolegów, żeby ubt miało łatwiej. Skoro wy zaczęliście go prowokować to on po prostu tak na prawdę was wyśmiał. W sumie to samo bym zrobiła na jego miejscu. Weszliście sobie na serwer jak gdyby nigdy nic i zaczęliście maniane odstawiać. Niestety w trakcie waszego dłuższego prowokowania go, mnie nie było już na serwerze. "A z tg co wiem to nie bylo cie nawet na serwerze przy tym wiec nie wiesz jak wyglada sytuacja a skarga nie jest na ciebie." Byłam jak już zaczęliście go prowokować, tylko chwile potem wyszłam z serwera. Jeżeli skarga nie jest na mnie to co z tego? Byłam przy tej sytuacji i mam prawo się wypowiadać na ten temat. Tyle z mojej strony. Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Sadystka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Ja chyba nie mam co zbytnio odnosić się do skargi, co dnia w godzinach wieczornych wchodzicie na zmienionych nickach i robicie syf, przeklinacie, obrażacie etc. (mówimy o DrV2). Później przychodzicie na serwer, żeby prowokować XD.Prowokacje ze strony Szymusia czu 7evena to totalne dno, siedzicie w siedmiu na ts'ie, i gracze typu Koncu mówią wam co macie do mnie mówić aby mnie sprowokować, czekam na demko, a niech osoba z UBT przeglądająca demko, sprawdzi również jakie to v1 ma zdanie o "Moim" XDDD deathrunie v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Według mnie wbić sobie na serwer może każdy nie zależnie od serwera. Nie wiadomo co się ogl działo ale jeżeli używa na mnie określenia z ss, a używały go osoby które już mają perma za ich zachowanie więc nie wiadomo jak on się zachowuje. A jeżeli ktoś ma problem to raczej to wyjaśnia a nie pisze za plecami 🤷♀️ 1 SPAM, nie pisz wiadomości, które nic nie wnoszą do skargi Przez SK4N3R, 18 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 A tak btw można prosić o godzinę z demka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Demko powinno być odpowiednie 15 minut wstecz przed dodaniem skargi, czyli jakoś od 17:55 Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez T0M3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamageGiven Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Jeśli chodzi o moja prowokacje, jestem wstanie przyjąć kare lecz jeśli chodzi o zachowanie Tomka nie jest ono godne majora, po za tym mieszanie innego majora ktory nawet nie mial z tym nic wspolnego i wyśmiewanie go jest nie na miejscu.(Szymuś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 1 minutę temu, DamageGiven napisał: Jeśli chodzi o moja prowokacje, jestem wstanie przyjąć kare lecz jeśli chodzi o zachowanie Tomka nie jest ono godne majora, po za tym mieszanie innego majora ktory nawet nie mial z tym nic wspolnego i wyśmiewanie go jest nie na miejscu.(Szymuś) Nie miał nic z tym wspólnego, XDDD Chłopie, razem z jedną osobą z którą przesiaduje na discordzie, wiemy że V1 kusi się na tym, abym wyleciał, i wcale nie zdziwię się, jeżeli Miczu siedziałby z wami na ts'ie w tym czasie, tak jak Koncu Ps. Fajne tam 7 osób macie teraz na kanale na Tsie XD 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanowskyv1 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Widać na demku ze osoba jest prowokowana wiec , ta skarga jest bez sensu , ponieważ jeżeli admin by zareagował to by niewynikła taka sytuacja 1 1 skarga nie dotyczy Ciebie oraz twój post nic nie wnosi do tematu //spam Przez PiKe, 18 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoKSoN Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 każdemu po banie i sprawa rozwiązana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 bylem przy tej sytuacji i gracze nadmiernie wyzywali @ T0M3Koraz prowokowali, nie dziwie sie @ T0M3Kze mu puscily nerwy przy takich pajacach, w dodatku gracze nagannie oceniali serwer @ T0M3Ki oceniali jego prace w sposob nie fajny... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Rozpiska demka: 23:57 SzymuśWalWiadro: "Lepiej być po dengu niż być majorem na drv2" "T0M3K: oczywiście" "SzymuśWalWiadro:a jak tam twoje wr usuwasz je w końcu czy nie" " 24:09 SzymuśWalWiadro:" No i nie odpowie mi na pytanie, odpowiesz mi na pytanie czy nie" "T0M3K: odpowiedziałem jakbyś mył uszy, a nie trzepał o wannę to byś usłyszał" 24:28: 7even:"Ej tomek ja słyszałem że jesz bułeczki z tamerem" "T0M3K: weź mów bardziej wyraźnie bo się seplenisz" 24:57 "SzymuśWalWiadro arenaskilla.pl : we bo mam jakiegos smiesznego majorka z v2 w teamie" 26:53 " SzymuśWalWiadro arenaskilla.pl : cho tomeczek na ts sie powyzywamy" "SzymuśWalWiadro arenaskilla.pl : czy peniasz i powiesz ze na v2 mam wejść" 27:23: Po śmierci T0M3Ka "SzymuśWalWiadro: To niezły tomeczek" "7even: tomeczek to tam chyba wiadro przed grą" "SzymuśWalWiadro: widać że major z v2, nawet strzelać nie potrafi" 27:35 "Czosnek Czesio | ArenaSkilla.pl : mocne te p250 tomek, widze ze tobie tez dr nie pomaga" 28:00 "SzymuśWalWiadro arenaskilla.pl : a jak tam twoj admin mondej 12 letni?" 28:22" T0M3K: lepiej niż taki burak jak ty" 29:31: "TOM3K po wygranej rundzie: co tam leszczyki z v1" "SzymuśWalWiadro: co tam kurwa szczekasz, japa zamknięta tam" "Czosnek Czesio: nie wychylaj się" 29:47:"TOM3K: dalej nie odpowiedzieli" "SzymuśWalWiadro: chodź Ci na ryj napluje" 31:20:"SzymuśWalWiadro: co tam tomeczek już Cię dupsko boli, że 8 zabiłem, a ty nikogo" "7even: no trochę boli wiesz o co chodzi te dni w miesiącu" 33:02:"7even: tomek idziemy na v2" 33:30: 7even i SzymuśWalWiadro śmieją się z v2 że nie ma tam graczy i że gracze z v2 wbiją na v1 i proszą graczy o wbicie na v2 i teksty typu "śmieszny ten twój serwer" na co T0M3K opowiedział tylko że serwer nie jest jego 33:57: "T0M3K: o chyba was kolego dostał" 35:16 teksty typu "tomek co się poci" ze strony SzymuśWalWiadro 35:44: " SzymuśWalWiadro arenaskilla.pl : ale prowo ktos majora chyba straci" 36:46: "SzymuśWalWiadro: tomek to my się będziemy z Ciebie śmiać, że degrada z jakieś śmiesznej v2 dostałeś" 38:00: "T0M3K: Czosnek pozdrów kolegów na serwerze zabawnie jesteście" T0M3K śmieje się z v1 tekstami typu "miczu to łasiczka(nie przeklinając przy tym) SzymuśWalWiadro śmieje się z v2( nie przeklinając i nie obrażając) około 15 minuty SzymuśWalWiadro wyzywał się z innym graczem po rodzicach, tego nie rozpisywałem, bo nie jest to za bardzo związane ze skargą Sytuacja które są w screenach wstawionych przez @zexshzbytnio nie zapisywałem. SzymuśWalWiadro, 7even, Czosnek Czesio przez długi czas prowokowali T0M3Ka który w końcu się zdenerwował i napisał parę rzeczy w ich stronę (to co na screenach i w rozpisce). SzymuśWalWiadro: Silence na 24h(1440) 7even: Silence na 12h(720) Czosnek Czesio: Silence na 6h(360) Silence, dlatego że gracze obrażali i prowokowali T0M3Ka na chacie tekstowym jak i głosowym Kary są tak długie ze względu na kary które już były im nadawane za zachowanie na serwerze(można sprawdzić w sourcebans) i ze względu na to, że nie jest to pierwsza sytuacja kiedy ta trójka graczy wbija na inny serwer i robi młyn. Taka sytuacja miała miejsca np. na serwerze drv2 kiedy Ci gracze wyzywali i naśmiewali się z graczy tam grających. Resztę skargi zostawiam dla rang wyższych. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamageGiven Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) To tak wchodze na serwer witam sie, chwile przed tym mowie: Ugrasz to tomuś dawaj 18:50 Ja(Szymuś) ale żeś to odwalil Tomek: Jezu Wypierdalaj na ta v1 nie wkurwiaj mnie ja odpowiadam japa zamknieta 19:18 Tomek: Serwerki wam sie troche nie pomylily ja: A tobie nie pojebaly sie. Mam leciec dalej czy to juz wystarczy Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez DamageGiven 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 31 minut temu, DamageGiven napisał: To tak wchodze na serwer witam sie, chwile przed tym mowie: Ugrasz to tomuś dawaj 18:50 Ja(Szymuś) ale żeś to odwalil Tomek: Jezu Wypierdalaj na ta v1 nie wkurwiaj mnie ja odpowiadam japa zamknieta 19:18 Tomek: Serwerki wam sie troche nie pomylily ja: A tobie nie pojebaly sie. Mam leciec dalej czy to juz wystarczy Również obejrzałem demko i stwierdzam że Tomek zaczął nas prowokować. Proszę więc o ponowne obejrzenie demka . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Wcześniej z wiedzą że miałem okres próbny byłem adminem dopiero 2 dni przez co się mocno stresowałem by wszystko było idealnie dobrze o tym wiedzieliście wbiliście na serwer chyba nawet w 6 i robiliście młyn większy niż na jb w 6 osób wyśmiewaliście mnie i prowokowaliście mnie na miejscu @ T0M3Kśmie wątpić by ktoś nie "wybuchł" 1 7. Zakaz spamowania, czyli pisanie bezcelowych postów. 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli: - skarga nie dotyczy osoby wypowiadającej się, - osoba wypowiadająca się nie była naocznym świadkiem zdarzenia. Przez SK4N3R, 19 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Potwierdzam wersję @ Kapi.. Co to ma być? Wchodzicie na serwer jak do siebie i prowokujecie ludzi nie wiadomo o co? Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale wasze aktualne zachowanie nazywa się hipokryzją . Wszystkie serwery jakie są na arenie to nasza wspólna wizytówka, i nowi gracze wchodzący na serwer widząc takie coś, co mają sobie pomyśleć? Że jest jakaś konkurencja między własnymi serwerami? Czegoś takiego nie ma i nie będzie, każdy serwer jest równy, a różnią się tylko trybami, ponieważ wiadomo każdy lubi coś innego. Zachowaliście się dosłownie jak zwierzęta. Co do @ T0M3K'a rozumiem twoją frustrację, lecz następnym razem nie daj się sprowokować i takie zachowania zgłaszaj na u@, bądź jeżeli nie ma aktualnie admina pod komendą /call lub masz również prawo do napisania skargi . Kary przedłużam: SzymuśWalWiadro: Silence na 48h(2880) 7even: Silence na 24h(1440) Czosnek Czesio: Silence na 12h(720) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zexsh Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Przy okazji chcialbym dodac ze wzgledu na dzisiejsza zaistniala stuacje Tomek ponownie odnosil sie do Micza jako "łasiczka" i powiedzial ze jest rudy ..... nie skomentuje tego zachowania pozostawiam wam to do oceny jezeli ktos nie jest pewny to 1;27 jailbreak ba_toobalot_v5. I jakis gracz proponowal mu zaspiewanie piosenki o lasiczce podczas zabawy wiec no nw co tam sie dzieje czy to jakis popularny temat do obrazania ale no slabe z ich strony glownie z tomka bo przypuszczam ze on zaczol on przezywania w ten sposob oczywiscie po koro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 6 minut temu, zexsh napisał: Przy okazji chcialbym dodac ze wzgledu na dzisiejsza zaistniala stuacje Tomek ponownie odnosil sie do Micza jako "łasiczka" i powiedzial ze jest rudy ..... nie skomentuje tego zachowania pozostawiam wam to do oceny jezeli ktos nie jest pewny to 1;27 jailbreak ba_toobalot_v5. I jakis gracz proponowal mu zaspiewanie piosenki o lasiczce podczas zabawy wiec no nw co tam sie dzieje czy to jakis popularny temat do obrazania ale no slabe z ich strony glownie z tomka bo przypuszczam ze on zaczol on przezywania w ten sposob oczywiscie po koro Skoro powiedzieli o piosence na temat łasiczki, a powiedziałem że tego nie zaśpiewam to gdzie widzisz problem, i coś tam wspominałem o czymś że to piosenka autorska (która nie istnieje) i zacząłem śpiewać co innego, to czemu walisz sprute na mnie, gdy sam piszesz, że gracze z jb o tym mówili, a nie ja?! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zexsh Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Przed cala sytacja sam osobiscie wspomniales o miczu "..." i najerzdzales na v1 ale juz mniejsza z tym. Fakt powiedziales ze nie zaspiewasz ale mimo to okreslasz go jako ... oraz mowisz ze jest rudy no chlopie to se powiesz ze nie zapiewasz a ptm mowisz ze jest ... to rzeczywiscie jestes wspanialy i w niczym nie ma problemu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 @ T0M3Knie dawaj się prowokować. Proszę również o nierywalizowanie się pomiędzy serwerami, który lepszy, bo przeż arena to jedna sieć i każdy serwer na niej jest sobie równy. To czy jakieś serwer jest dla Ciebie lepszy to tylko i wyłącznie kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi