Skocz do zawartości

Cześć!

Udostępnij

empi

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Pewnie zastanawiacie się kim jestem, ponieważ wbiłem tak od buta na wasze forum, nawet nie opowiadając Wam nic o sobie.

Chciałbym zacząć od tego, że pozdrawiam użytkowników forum, a także starą ekipę, z którą miałem do czynienia.

A więc...

Nazywam się Jakub, mam 17 lat, pochodzę ze Śląska. Moimi zainteresowaniami są piłka nożna, koszykówka, informatyka, gry komputerowe, pisanie stron internetowych, Youtube, filmy, głównie te, w których coś się dzieje na przykład sensacyjne, horrory. W Counter Strike gram już dość sporo czasu, bo aż 5 lat, prawie bez przerwy. Gram w obie popularne wersje tej gry, czasem się człowiek wkurza przy graniu, ale tak na ogół dość przyjemnie mi się gra. Czasami jestem upierdliwy, ale staram się to zmieniać na lepsze.

Jeżeli chodzi o forumowe doświadczenia, to owe posiadam, ponieważ pełniłem rolę J@, Moderatora na kilku forach (wygląda to na chwalenie się, ale tak nie jest), więc jakiś staż związany z silnikami IPS, a także MyBB posiadam.

Doświadczenie związane z AMXBansem, FTP także posiadam, ponieważ posiadałem własny serwer CS 1.6, byłem opiekunem, a także Adminem na wielu serwerach.

Spodobało mi się Wasze forum, więc raczej będę tutaj wbijał i pisał sobie z Wami na SB.

Pozdrawiam i widzimy się na DD2 CS 1.6, bądź na serwerach nowszej wersji owej gry!

• SK4N3R zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności