antos Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Nick: Don Endriu Wiek: 16 3 najlepsze prace: 1. Spoiler 2. Spoiler 3. Spoiler 2 linki do zleceń: click, click Używany program: Adobe Photoshop, Adobe After Effects Doświadczenie w grafice: Zajmuje się grafiką od kilku lat, nigdy nie uczęszczałem do żadnej "szkoły" graficznej, wszystkiego nauczyłem się sam, z małą pomocą innych grafików. Coś o sobie: Mam na imię Andrzej, chodzę do klasy Strażniczo-Pożarniczej, moim hobby jest bawienie się grafiką, samochody ciężarowe/sportowe/klasyki. Grafikę robię zawsze gdy mi się nudzi, raczej często, najczęściej przy muzyce klubowej, mojej ulubionej. Grafika posiadałem już nie raz na forum i zawsze wypełniałem swoje obowiązki zgodnie z zaleceniami. 1 1. Nazwy tematów muszą określać ich treść.// zmieniam nazwę Przez SK4N3R, 11 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Tak +dobre prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 +wiek +spoko prace +doświadczenie Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Tak +prace +programy +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 TAK +dobre prace +ładne podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Tak +Wiek +Ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) -akty stary wez trochę akty popraw nie dawno wrociles poki co nie Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez KopeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Tak prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Rok temu w styczniu miałeś ''14 lat' 'coś tu się nie zgadza Jestem na nie Podsyłam link do podania z marca, gdzie napisał że ma 14 lat A tutaj ss, jak się przyznaje że urodziny ma w lutym Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez Ciosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Tak +Prace +/-Popraw aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Na tak +fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 - kłamanie z wiekiem - Nie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajlandoo Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 - prace takie se - aktywnosc do dupy - do tego w ch*ja sobie lecisz z wiekiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 13 minut temu, bajlandoo napisał: - prace takie se - aktywnosc do dupy - do tego w ch*ja sobie lecisz z wiekiem prace takie se ? - XDD moim zdaniem robi najlepsze prace niz obecni graficy na forum aktywnosc ? - nie mozna sie do tego przyczepic... -wiek ? - po co wiek grafikowi ladnie wypowiada sie w postach / ogarnia grafike wiec co wiecej trzeba ? Ode mnie wielkie TAK +++Prace +Szybko odpisuje / wypowiada się w dziale grafika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Dla mnie bomba, wiek mnie jego nie obchodzi Prace bardzo ładne Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Prace są git Ale to wygląda jakbyś obejrzał jakiś poradnik i zaczął robić grafiki skupiając się tylko na nim ( 1 2 3 ) -Magiczny wiek Daje na tak ale chciałbym zobaczyć trochę więcej kreatywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajlandoo Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 54 minuty temu, RoyaLL napisał: prace takie se ? - XDD moim zdaniem robi najlepsze prace niz obecni graficy na forum aktywnosc ? - nie mozna sie do tego przyczepic... -wiek ? - po co wiek grafikowi ladnie wypowiada sie w postach / ogarnia grafike wiec co wiecej trzeba ? Ode mnie wielkie TAK +++Prace +Szybko odpisuje / wypowiada się w dziale grafika widze obronca sie znalazl twoim zdaniem najlepsze moim nie nie chodzi o wiek a o to ze raz ma 15 raz 14 a teraz nagle 16 lat XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Prace są całkiem ciekawe i estetyczne. Ja jestem na tak, a dla wszystkich osób, co czepiają się wieku, bez sensu. Nawet jeżeli skłamał, co to za różnica? Takie osoby powinny dostać warna, za bezsensowne posty, bo co ma wiek do rangi grafika? Nic. Grafik nawet nie może moderować swojego działu, czyli ranga, to tylko kolor bez żadnych dodatkowych uprawnień. ;> Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez xKolorowy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 -Dosyc czeste klamanie np. z wiekiem czy z VAC'iem gdzie zmieniles nick i myslales ze nikt o tym nie pamieta co chwile wszystkich oklamujesz wiec nie ma sensu Ci powierzac jakichs rang, nawet grafika zreszta mozna wykonywac prace grafika bez rangi Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Prace spoko widać przykłada się do pracy dałbym szansę Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 ciekawe prace , a to jest najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Na TAK +fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Na TAK +doświadczenie +fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Nie -kitujesz z wiekiem -vacban +/- prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi