lvx1on3 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Hejka, z tej strony Kamil! Chciałem was wszystkich powitać, iż jestem nowy na waszej sieci i jeszcze nie wybrałem serwerka na którym mógłbym pograć. Jak już zauważyliście mam na imię Kamil, mam 23 lata i mieszkam w województwie Śląskim. Moim główym zainteresowaniem jest psychoterapeutyka. Jestem również zakochany w muzyce elektronicznej, jak i w dobrym Polskim starym rapie. Mam nadzieje, że zostanę tutaj na dłużej i wpłynę pozytywnie na rozwój sieci. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 hej hej hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 siemaneczko, zapraszam na 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Witaj, zapraszam na arenki 1vs1 🤠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Witaj Kamil. Zapraszam serdecznie na dd2 1.6 i na TS'a na areny :v Można pograć naprawdę w fajnej atmosferze :v PS: Jakie miasto, bo ja też ze Śląska? :v Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez xKolorowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lvx1on3 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 7 godzin temu, xKolorowy napisał: PS: Jakie miasto, bo ja też ze Śląska? :v Dokładnie Chorzów. 12 godzin temu, Mroxer napisał: Witaj, zapraszam na arenki 1vs1 🤠 Oczywiście wpadne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Siemaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Witam bynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Psychoterapeuta to przyda się na JB, bo czasem idzie tam postradać zmysły Cześć Kamilu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 No i mamy człowieka do jb xD Nie no cześć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi