Skocz do zawartości

[Odrzucone] Znowu ja? Podanie - Kolorek + kolejny kolor(ACT)

Udostępnij

xKolorowy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:  KoloRoWy/кσℓσяσωy ツ
Imię: Michał
Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Byłem na poprzednim forum w UBT i przez spory czas, byłem jedynym UBT, a mimo to ogarniałem i wszystkie zgłoszenia/skargi/etc były rozwiązywane praktycznie od razu. UBT miałem również na Innym forum, które miało prawie identyczną nazwę jak Arena :v Z UBT zrezygnowałem sam, nie mając degradacji, więc raczej nikt na mnie nie narzekał, a jako UBT na Arenie, nie zdarzyło mi się pomylić w ocenie cheatera. Poza tym, aktualnie mam przestój w pracy, więc czasu mam zdecydowanie za dużo, co przekłada się na moją aktywność na serwerze, jak i czas spędzony na forum. 
Czy miałeś styczność z sourcebans?: Owszem, jako były ubt ogarniałem 1.6 i go. 
Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?:  10/10 - 1.6 GO 7/10 
Czy grałeś kiedyś na cheatach?: WH, skrypty na bh, speed hack, aim (większość odmian, w tym leis, który moim zdaniem, będąc dobrze skonfigurowany jest najlepszym aimem, bo ciężko wykryć :v)
Jak długo gram w CS:GO?: Grałem ok roku. Mam 250 godzin :v A w 1.6, to nawet się nie chwale, bo bardzo dużo :v 
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Nie wiem, ale zazwyczaj jak wstanę włączam sobie forum i grając zaglądam na nie, albo przesiaduje na nim cały czas i czytam sobie wszystkie stare tematy, lub wszystkie nowe. Zresztą, wystarczy spojrzeć na moją aktywność na forum w ostatnich dniach :v 
Znajomość SM: 5/10
Link do profilu steam:  tu
Kontakt: Tu -steam , Tu - forum jest niby jeszcze gg. Ale myślę, że tyle w zupełności wystarczy :V 

• Smutne. 1

• xBonio zmienił(a) tytuł na Znowu ja? Podanie - Kolorek + kolejny kolor(ACT)
  • xBonio odblokował(a) ten temat

Ej dobra rel teraz to przesada. Rozumiemy , że byłeś "Kimś", ale czasy się zmieniają. Są ambitni ludzie na to miejsce, których każdy zna. Ciebie zna mało osób, bo mało ze starej areny zostało.

To nic personalnego nic do ciebie nie mam, ale jestem na nie i liczę, że nie będziesz się pchał na to miejsce i poczekasz na kolejną szansę. I jeszcze jedno, nie myśl, że nie ma lepszej osoby

od ciebie na to miejsce, tak jak napisałeś to na CB, lub tak jak ja to zrozumiałem. Daj sobie czas.

W dniu 7.04.2020 o 16:12, xKolorowy napisał:

Jak długo gram w CS:GO?: Grałem ok roku. Mam 250 godzin :v

Większość skarg na cheaterów czy odwołań jest z CSGO. 250 godzin to nie jest odpowiednie doświadczenie w tej grze do pełnienia roli ACT. :P

Jestem na nie. :<

Kolejne podanie pod względem innej to rangi na twoim koncie. Po tygodniu dostałeś się na admina, jednak na te stanowisko musisz się bardziej postarać - sam określiłeś w temacie podania że chcesz tylko nowy kolorek. Daj się poznać graczom - bo na przykład dla mnie jesteś nowym graczem na arenie i na tą chwilę się atencjujesz i próbujesz być nie wiadomo kim.

Daj graczom powód, dlaczego masz być ACT - obecnie napisałeś tylko to że masz czas z powodu przestoju w pracy.
Mam pytanie do Ciebie: Co będzie po przestoju? Stracisz czas, który obecnie posiadasz by poświęcać się forum, co za tym idzie będzie skarga / nieobecności .. z czasem degradacja bądź rezygnacja.

Poziom SM 5/10 .. ale mogło być lepiej ;) Więcej niby nie jest wymagane.
Staż w CS:GO - 250 godzin.. jak co kol wiek ocenić skoro w tą grę masz mniej niż 90% adminów na serwerach, na którym pełnia swoje powierzone obowiązki.
Godzin w Cs 1.6 - brak .. bo nie podałeś ich więc więc według stażu w csgo może to być 500godzin... w końcu to 2x więcej to jakby nie patrzeć "bardzo dużo".
Do tego dochodzi, że na forum jesteś niespełna cały tydzień, jak pisałem wyżej daj się poznać graczom.

Posumuję to wszystko: Nie, moim zdaniem nie na dajesz się na stanowisko, na które się ubiegasz.

Edytowane przez uSzanowankoo
literówka ;P
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności