Wiesio Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Tak +była ubt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 na Tak +miła osóbka +jakieś tam przygody z zabawą w policjanta w csie były, więc na + co do rozpoznawania cziterów itp. w końcu jak będzie miała rangę i będzie bawiła się w te demka to te doświadczenie będzie wzrastało, od tego też są koledzy z rang obok do których zawsze można zwrócić się z pytaniem jak się nie jest czegoś pewny +staż na sieci 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Jestem na tak z tego względu, że brakuje ACT i faktycznie 1 osoba to jednak mało na tyle odwołań. Jesteś: +ogarnięta +doświadczona -aktywność -charakter xD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 +wiek +ogarnięta +doświadczenie Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONOR Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 +ogarnieta +miala ubt - aktywnosc jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 W dniu 9.04.2020 o 13:10, E4driu napisał: wowowo, myślałem, że sobie żartujesz -sadystka +wiek -ranga +ubt +chęci +jedna osoba na ACT to zdecydowanie niewystarczająco reasumując zmieniam zdanie na nie -zachowanie -nieogarnięcie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 +"doświadczenie I ogarniesz to Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 na TAK +zawsze jakaś pomoc +wiek +doświadczenie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 tak ogarnięta doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi