Sadystka Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Nick: Sadystka Imię: Kinga Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Raczej potrafie odróżnić cheatera od zwykłego gracza. Poradzę sobie i chciałabym pomóc @ SKJbo to bot ;v - po co się rozpisywać? Czy miałeś styczność z sourcebans?: miałam Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 5/10 Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak, to na jakich?): Nie, po co? Jaka to przyjemność? Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata - 3100h Ile czasu poświęcam forum dziennie: Codziennie sprawdzam po 30 minut. Myślę, że to wystarczająco. Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: Klik Kontakt: Steam, fb, forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Tak +Przyda się SKJ'owi leniuchowi +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 +myślę, że podołasz Spróbujmy Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Tak +ogarnięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +ogarnięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 na tak kinia +wiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 +no była UBT + ogar + Staż + Doświadczenie + SKJ to bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Oczywiście, że tak. + poradzi sobie + staż + doświadczenie + przyda się ACT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪kqS Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) +Wszystko pasuje TAK ! Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez ✪kqS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Dobrze sprawowała się jako UBT Ogarnia Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) +ogarnieta +miala ubt - aktywnosc jestem na tak, napewno sobie poradzi baba Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez 7days Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 TAK +Miała UBT +Ogarnięta +/-Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 - Średnio ogarnia, - są odwołania od banów, gdzie jednak gracze nie grali na cheatach. Nie. 1 Poprawiam treść na prośbę autora. Przez raven, 9 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 +przyda się kolejna osoba do act +doświadczenie +wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Jestem na Nie - sama napisałas na SB, że wróciłaś na koronaferie, zostaniesz do świąt, potem znowu zrezygnujesz i tak w kółko + doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Sami jesteście boty lol? Sadi noobie jak najbardziej na TAK!! Ogarnięta w miarę Aktywna w miarę 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiesz, ze Cie mega lubie ale akurat ACT jest ostatnia ranga w ktorej bym Cie widzial ;/ -stopien rozpoznania cheatera 5/10 jest niski jak na range w ktorej nie ma zbytnio miejsca na bledy i odwolania moglyby zostac zle sprawdzone Wybacz, ale jestem na nie :|| 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Jestem na tak + była ubt podołała, więc w act też podoła +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Na tak -Mama -Hot 16 A tak na poważnie to yes yes yes: -Ogarnięta -Wiek -Doświadczenie Elo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aAa Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 + doświadczenie jako ubt i guess? + chęć do pomocy tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 nie 4 godziny temu, Sadystka napisał: Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 5/10 myślę że znajdzie się ktoś lepszy -lekki toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 +wiek +/- sm +staż +doświadczenie -aktywność Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszczkox420 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 + miała tłuczek + ogar Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 wowowo, myślałem, że sobie żartujesz -sadystka +wiek -ranga +ubt +chęci +jedna osoba na ACT to zdecydowanie niewystarczająco reasumując Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Chętnie dałbym na tak, ale niestety często zdarzały Ci się przypadki, w których gracze odwołujący się od twoich banów byli czyści, co oznacza, że nie potrafisz jeszcze dobrze oceniać cheaterów. Nie chcemy aby dochodziło do sytuacji w których czyści gracze pozostaną z permami na serwerach. Jestem na nie, ćwicz dalej i spróbuj za jakiś czas. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi