ravii Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Nick: ravii Imię: Alan Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Siedzę już na UBT tyle miesięcy że mam ochotę spróbować czegoś nowego na AS. Oraz chce się nauczyć czegoś Czy miałeś styczność z sourcebans?: Oj miałem miałem :33 Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10 Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak, to na jakich?): WH 1.6, AimBot 1.6, Speedhacki 1.6. Jak długo gram w CS:GO?: 2600h oraz 3 lata gry :33 Ile czasu poświęcam forum dziennie: od 3 do 4 godzin dziennie Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/fajnystream/ Kontakt: steam, fb, discord, forum :33 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) +sm +wiek +doświadczenie Jestem na tak @ SKJpopatrz na siebie Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Na Nie !!!!!! Twoje zachowanie jest żenujące Są z Tobą problemy. "No dobra, ale nic wiecej. Każde podanie na admina = odrzucenie." Tak tylko dodam Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez SKJ 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 UBT i ACT to prawie to samo, więc zapewne jak dostaniesz to stracisz UBT +wiek + no ogarniesz + staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 ^^ Jestem na tak, bo rolę UBT bardzo dobrze wykonuje, a nie ma innych chętnych do ACT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Tak +wykonuje poprawnie rolę UBT +wiek +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Tak +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 W dniu 12.02.2020 o 07:02, xBonio napisał: No dobra, ale nic wiecej. Każde podanie na admina = odrzucenie. Tyczy to się również ACT. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi