frosztj Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Nick: Frosztj Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem na ts'ie codziennie, pc lub telefon. Bardzo chętnie pomagam ludziom,zauważyłem że w godzinach nocnych często nie ma adminów a ja zazwyczaj przesiaduje na tsie w nocy i chętnie pomagę użytkownikom. Doświadczenie w adminowaniu: Admin na innych ts'ach i kiedyś admin ts3 na AS Mikrofon:Tak Steam: https://steamcommunity.com/id/frosztj/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +pomocny +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Na NIE! [KLIK] Podsumowując - patola już z tymi adminami, za dużo! Edytowane 25 Marca 2020 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Tak +dobra morda +doświadczenie -nie wywijaj jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Na NIE za duzo adminow tam xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Tak +Wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 I tak się nie dostaniesz, jak tam 8 adminów TAK +wIek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 +wiek +doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 +ogarnięty +wiek Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONOR Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 nie za dużo tych rang? +wiek +ogarnia tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BandzioR. Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Kolejny admin na ts3? Tak. +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Tak +wiek + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Jak to jest, że koncu ma tu jeszcze prawa głosu? +Jedyny admin powyżej 5iq +Ogarnia i nie nadużywa władzy +Weźmie mnie na gorzo jak 65 wbije xD -Nie chce mi na eq dać :c Na tak :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 2 godziny temu, Matysiak napisał: Jak to jest, że koncu ma tu jeszcze prawa głosu? +Jedyny admin powyżej 5iq +Ogarnia i nie nadużywa władzy +Weźmie mnie na gorzo jak 65 wbije xD -Nie chce mi na eq dać :c Na tak :v powody u matysiaka tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszczkox420 Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 ostatni raz kiedy miałeś admina: Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi