Dixit1337 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nick: Dixit Wiek: 14 3 najlepsze prace: https://imgur.com/a/AQEa0ui https://imgur.com/a/rEzOlx2 https://imgur.com/a/vhEX5RK 2 linki do zleceń: Używany program: Gimp (bardziej) Photoshop (mniej, uczę się więc nie będę nic z niego wrzucał tutaj) Doświadczenie w grafice: Zajmuję się od 1/2 lata współpracowałem z Youtuberami Coś o sobie: Witam Jestem Dixit po imieniu Karol, jestem bardzo pomocny,miły i umiem zrozumieć innych. Lubię użytkować z komputera jak i jeździć na rowerze/desce (teraz nie bo #zostańwdomu).Jeśli chodzi o co mi pomaga w grafikach to dobre i miłe słowa co do mojej osoby, i słuchanie muzyki podczas pracy jest to moje hobby i słuchanie różnorodnej muzyki to tyle o mojej osobowości. I love you za rozważenie mojego podania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Jestem na TAK +Ładne pracę +Ogarnięty +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Jak masz czas chęci itp to na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) +dobre prace -prawie wszędzie ta sama czcionka +chęci Tak Edytowane 24 Marca 2020 przez bartaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 +dobre prace +doświadczenie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 na tak +dobre prace +doświadczeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Na tak +fajne prace +doświadczenie +chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Tak +fajne prace +mało grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Tak +spk prace +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nabierzesz lepszego doświadczenia z czasem, ale przyda mi się nowa graficzka :3 +chęci tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 +spoko prace +chęci na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Tak Niezłe prace Chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 tak +prac +potrzeba grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 TAK +prace +chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Tak +Chęci +Braki grafików +Prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Na tak+ Masz chęci do tej pracy + Brak grafików na danym stanowisku Popracuj nad grafikami.. sporo robione na jedno kopyto, często napis + obrys [na oko 1-2pxl]. Oczywiście obrys napisów sam w sobie szanuje - bo wiele osób tego nie potrafi przez co często napisy są nie widoczne. Może popracuj na Photoshopie i pobaw się wtapianiem tekstu bądź obrazu w tło, co doda lepszego efektu pracy.https://imgur.com/a/AQEa0ui Moim zdaniem napis jest za blisko ikonek społeczności.. ale to tylko moje zdanie Nie znam się na programie GIMP więc nie oceniam pod tym względem prac Jest tysiące poradników na ten temat więc się nie będę rozpisywać już... a sam jestem raczej amatorem pod tym względem a ty - obstawiam - masz większe doświadczenie. P.S: To nie jakiś atak a kilka sugestii. Powodzenia [jeśli się dostaniesz] na tym stanowisku! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1325 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Tak +Chęci +Braki grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONOR Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 jestem jak najbardziej na tak fajne prace doswiadczenie checi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 +jest zapotrzebowanie na grafików +dobre prace +doświadczenie Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurwa Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 -prace -byłeś już grafikiem na forum i nie udzielałeś się zbytnio +brak grafików ale bez rangi też możesz robić pracę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 -wiek +/- pracę, nic szczególnego, wiekszac elementów z paczek więc nie ma co oceniać :v +doświadczenie Niech będzie na tak bo nie ma grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 - degard za aktywność nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 tak +brak grafikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Tak + brak grafików + ładne prace + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fen Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 +chęci +doświadczenie +brak grafików Na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi