Koncu Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) Nick: Koncu Imię: Patryk Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?:Na arenie jest już od ponad 2lata.Pełniłem tutaj już funkcję UBT i pełniłem ją bardzo dobrze i nikogo nie zawiodłem, więc mam doświadczenie.Na tej sieci byłem również na stołku majora,redaktora i dawałem sobie radę przy czym nabierałem doświadczenia.Dam z siebie wszystko.Dajcie mi szansę, a was nie zawiodę! Doświadczenie w ocenianiu demek: Byłem UBT i jest bardzo duże. Jak długo gram w CS:GO?: 4lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: Aktualnie do 6godzin dziennie, lecz gdy skończy się ten "okres" będzie to 1-3h, lecz nie będzie problemu z wypełnianiem obowiązku jako UBT! Znajomość SM: 6/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Koncuu/ Kontakt: Steam,forum,ts3 Edytowane 15 Marca 2020 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 bardziej bys pasował na ACT +/- wiek + doświadczenie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 chyba sobie dasz rade, był już w tym ubt i w ogóle, także ten- na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Na tak +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Tak Widać że chłopak ma dużo czasu +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Tak +doswiadczenie +sm +/-wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) TAK +aktywnosc +doswiadczenie Edytowane 15 Marca 2020 przez Tamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 - zachowanie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 +wiek +doświadczenie +ogarnięty Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) Tak +aktywność +/- wiek +doświadczenie Edytowane 15 Marca 2020 przez bartaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 TAK +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Tak +Powinien ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 -dostales perma na serwerkach -klamanie z wiekiem -zachowanie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Dostałeś perma za cheatowanie u nas na arenie Nie raz prowokujesz kogoś na forum '' Zwabiasz kogoś na serwer unmutem a później dajesz mu bana '' - Takie kłamanie nawet jako admin nie świadczy dobrze o adminach serwera. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 perm nic nie ma do ubt na tak 2 3. Wypowiedzi w podaniach mają być określone (Tak lub Nie) przynajmniej z jednym argumentem za swoim stanowiskiem. - Okres próbny to nie głos na 'Tak' lub 'Nie'. - 'Powody wyzej' lub 'Powody XXX' to nie argument. Przez PiKe, 16 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 -nadal pamietam cię jako toxic -permik nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONOR Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 13 godzin temu, Ciosek napisał: Dostałeś perma za cheatowanie u nas na arenie Nie raz prowokujesz kogoś na forum '' Zwabiasz kogoś na serwer unmutem a później dajesz mu bana '' - Takie kłamanie nawet jako admin nie świadczy dobrze o adminach serwera. Jestem na nie Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 "Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum." -Aktywność NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 4 minuty temu, invi napisał: "Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum." -Aktywność NIE Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi