ravii Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Ehhh wiem że drugie pożegnanie na forum lecz to będzie na jakąś dłuższą metę ponieważ sprawy rodzinne przytłaczają mocniej niż myślałem dziękuje wam za danie MI szansy, dziękuje i tobie @ Lubie 7daysyza bardzo dobre cztery miesiące wspólnej zabawy na teamspeaku za które mu bardzo dziękuje Jeśli kogoś nie wymieniłem przepraszam bardzo misie : @SK4N3R @ Tomb Raider :* @Mikrusik @Imigrant Będę co jakiś czas udzielał się na forum Powodzenia każdemu nowemu na Arenie ! Jeszcze raz wielkie dzięki ! 1 5 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 No nareszcie. I nie wracaj.. A tak serio zapomniałeś mnie oznaczyć :c Wróć kiedyś żebym znowu mogła cię powyzywać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 5 minut temu, Multi napisał: zabawy kto sie bawil ten sie bawil JM KU**E Elo byczku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 I z kim ja bede sie smial z Kubusia? Wracaj szybko do Nas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Obyś wrócił szybko :c Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Bajo, wracaj do nas asap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Trzymaj się Mulciak - wracaj szybko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 strzałeczka życzę, żeby wszystko szybko się ułożyło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Powodzonka WRACAJ SZYBKO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 O kurde tylko nie to! Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imigrant Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 PAPA wnuczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Cześć i wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Eloo Multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Na razie i tak czuć cię całej Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Elooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEus Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Witaj młody : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Kurde szkoda bardzo no nic wracaj kiedyś papa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi