Alzotr Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Nick: AlzotrWiek: 20Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jailbreak to dla mnie nic nowego, miałem przegrane jakoś 900h na cs 1.6 na pewnym jailbreak'u, byłem tam nawet adminem w wieku 14/15 lat i byłem bez mutacji. Nie pamiętam kiedy to było dokładnie a wymóg tam był 18lat + mutacja. Na jailbreak'u na serwerowni Arena Skilla zacząłem grać dość nie dawno bo od 8 lutego ale uważam, że moja znajomość regulaminu jest już na bardzo dobrym poziomie ponieważ czytałem go kilkukrotnie i rozmawiałem nawet z obecnym Major Adminem (MrWhite'm) jeśli pojawiały się jakiekolwiek niejasności prowadzenia niektórych graczy względem regulaminu (tzn. regulamin mówił co innego, gracze stosowali inne 'swoje' zasady), teraz już większość została wyjaśniona i wszystko jest 'pikobelo'. Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na tym serwerze żeby umilić grę wszystkim graczom. Dodam, że gram dosyć aktywnie i bardzo często w godzinach nocnych ale to zależy od mojej zmiany w pracy - wszystko wyjaśnię w punkcie niżej "W których godzinach najczęściej gram na serwerze?". Jak widzę bądź słyszę jakieś pytania zawsze staram się na nie odpowiedzieć jeśli potrafię oraz jak gracze dadzą dojść do głosu bo nie lubię przekrzykiwania się..Doświadczenie w adminowaniu: Admina miałem tylko raz, tak jak wspomniałem wyżej na serwerze jailbreak cs 1.6Jak długo gram w CS:GO?: w cs:go gram z 5/6lat maksymalnieW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: To teraz wyjaśnię jako, że pracuję w systemie czterobrygadowym to zazwyczaj będę grał w różnych godzinach. 1 Zmiana (6-14) to pewnie jakoś po 16/17, może wcześniej. 2 Zmiana (14-22) to pewnie jakoś po 23, najwcześniej; niekiedy przed pracą np. 9/10-12 ale to pewnie rzadziej bo jestem nocnym grajkiem. 3 Zmiana (22-6) to pewnie jakoś przed pracą np 13-15 tak do 20 +/-.Link GT: link 1 link 2Znajomość SM: Po takim czasie przerwy 2/10.Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/alzotr Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 wiedziałem że wcześniej czy później Alzotr napisze podanie na admina kolega jest bardzo aktywny na serwerze i mimo krótkiego stażu, ogarnia zasady na JB. miły i sympatyczny użytkownik. oczywiście warto zweryfikować znajomość regulaminu, ale to raczej w celu wyłapania "smaczków JB" i wytłumaczeniu kandydatowi reguł. jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 (edytowane) Na NIE -historia nicków -sm nadal uważam że sm na JB powinno być od 3/10 używając samego sm_admin gdy będzie patola masz małe szanse Edytowane 14 Lutego 2020 przez Chakra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 +wiek +akty -sm i tutaj daje racje chakrze, często są sytuacje gdzie gracze naduzywają i wtedy trzeba szybko reagowac. mimo tego jestem na TAK i mam nadzieje ze ogarniesz sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 -SM -Historia nicków +Ogarnięty jak na standardy JB +Aktywność +Wiek Ja bym dał szansę, zwłaszcza że brakuje adminów. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Tak +wiek +aktywność -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Tak +wiek -sm ++gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 +wiek +doświadczenie Idealny kandydat na to stanowisko! Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebeqToZioma Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 - sm + wiek + doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Tak Wiek doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Tak +wiek +mutacja +aktywnośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Nie Pograj jeszcze trochę i dopiero składaj bo wątpię że w tydzień już ogarnales wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 +Wiek ++Nolife Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 @Chakra ty u kazdego jestes na nie, historia nickow, swietny powod XDDDDDDDDDD +wiek +mily tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 NA TAK! +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 +wiek +doświadczenie +aktywność -SM TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lylu2 Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Jestem na Tak +Wiek +Aktywność +Mutacja +GT +/- SM ( zawsze można się w trakcie nauczyć to nic trudnego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Ta, +wiek +mutacja +Doświadczony -Sm ale to łatwo podszkolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 +zachowanie na serwerze TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasa18 Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 +wiek +aktywność +mikro/mutacja TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Na tak +gt +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi