Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie

Udostępnij

Alzotr

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Alzotr
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jailbreak to dla mnie nic nowego, miałem przegrane jakoś 900h na cs 1.6 na pewnym jailbreak'u,  byłem tam nawet adminem w wieku 14/15 lat i byłem bez mutacji. Nie pamiętam kiedy to było dokładnie a wymóg tam był 18lat + mutacja. Na jailbreak'u na serwerowni Arena Skilla zacząłem grać dość nie dawno bo od 8 lutego ale uważam, że moja znajomość regulaminu jest już na bardzo dobrym poziomie ponieważ czytałem go kilkukrotnie i rozmawiałem nawet z obecnym Major Adminem (MrWhite'm) jeśli pojawiały się jakiekolwiek niejasności prowadzenia niektórych graczy względem regulaminu (tzn. regulamin mówił co innego, gracze stosowali inne 'swoje' zasady), teraz już większość została wyjaśniona i wszystko jest 'pikobelo'. Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na tym serwerze żeby umilić grę wszystkim graczom.

Dodam, że gram dosyć aktywnie i bardzo często w godzinach nocnych ale to zależy od mojej zmiany w pracy - wszystko wyjaśnię w punkcie niżej "W których godzinach najczęściej gram na serwerze?". Jak widzę bądź słyszę jakieś pytania zawsze staram się na nie odpowiedzieć jeśli potrafię oraz jak gracze dadzą dojść do głosu bo nie lubię przekrzykiwania się..
Doświadczenie w adminowaniu: Admina miałem tylko raz, tak jak wspomniałem wyżej na serwerze jailbreak cs 1.6
Jak długo gram w CS:GO?: w cs:go gram z 5/6lat maksymalnie
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: To teraz wyjaśnię jako, że pracuję w systemie czterobrygadowym to zazwyczaj będę grał w różnych godzinach.

1 Zmiana (6-14) to pewnie jakoś po 16/17, może wcześniej.

2 Zmiana (14-22) to pewnie jakoś po 23, najwcześniej; niekiedy przed pracą np. 9/10-12 ale to pewnie rzadziej bo jestem nocnym grajkiem.

3 Zmiana (22-6) to pewnie jakoś przed pracą np 13-15 tak do 20 +/-.
Link GT:  link 1 link 2
Znajomość SM: Po takim czasie przerwy 2/10.
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/alzotr
Mikrofon: Tak

Mutacja głosu: Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

Pozdrawiam :D

wiedziałem że wcześniej czy później Alzotr napisze podanie na admina :P kolega jest bardzo aktywny na serwerze i mimo krótkiego stażu, ogarnia zasady na JB. miły i sympatyczny użytkownik. oczywiście warto zweryfikować znajomość regulaminu, ale to raczej w celu wyłapania "smaczków JB" i wytłumaczeniu kandydatowi reguł. 

jestem na TAK ;)

Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności