chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Propozycja to: Nowy model dla SVIPA Treść: Obecny model ma już parę miesięcy i wydaję mi się że każdemu się już znudził, Więc przygotowałem pare modeli które mogą się wam spodobać 1: Lux z lola jest to model który był już wcześniej do kupienia i mi się podobał 2: Maverick Cobra Retex skin bardzo mi się podoba ( jeden z moich faworytów ) 3: Naruto skórka ma fajną kolorystyke i ogólny wygląd 4: Dingodile podobnie jak przy lux model kiedyś był i mi się podobał 5: Batman chyba na równi z 2 lub nawet lepszy, skin nic dodać nic ująć JEST PIĘKNY Wiem że może być tylko jeden ale można inne dodać takie typowo do kupienia (Napewno 2,3 i 5) Oczywiście mi tu chodzi o samo odnowienie modelu więc jak macie jakieś propozycje to na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Jak dla mnie 2 bądź 5 na ewentualną zmianę TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Na tak odnośnie batmana. : > 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 2 lub 4 batman sucks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 1.TAK 2.TAK 3.NIE 4.NIE 5.TAK-SVIP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 1.tak 2.nie 3.nie 4.nie 5.tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 batman na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Na Tak ale tylko batman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 1.nie 2.nie 3.mógłby być kakashi zamiast naruto i wtedy na tak 4.nie 5.tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 1. nie 2. tak 😮 3. tak 4. tak 5. tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 TAK na batmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Tak Nie Nie Nie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 14 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 note: Z Batmanem chyba było coś nie tak; do sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 1.NIE 2.TAK 3.OK 4.NIE 5.TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenovskypl Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Tak jednoznacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Na tak Ale jedynie 2 i 5 reszta jest za dużo albo zbyt kolorowa według mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Modele są brzydkie oprócz Batmana i Mavericka :v Co do tej dwójki jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasior Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 1. NiE 2. TaK 3. NiE 4NiE 5 TaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneezY Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 oczywiście że wszystkie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 tylko naruto i dingodile reszta nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 1.Tak 2.Tak 3.Nie 4.Nie 5.tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 1. Tak 2. Tak 3. Nie 4. Nie 5. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 1:tak 2:tak 3:jak najbardziej 4:nie 5:tak samo jak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 30 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Maverick Cobra został dodany. Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi