H1M4W4R1 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Nick: ^4𝗠𝟯𝗻𝘁𝗼𝘀 Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ jestem bardzo aktywny pomocny oraz kulturalny . Lubie bardzo pomagać ludzią oraz jestem bardzo czujny, Chciałbym zostać tutaj administratorem ponieważ chyba nie ma żadnego administratora bardzo lubię ten serwer a z tego powodu , że wbiją cheaterzy to chciałbym temu pomóc. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem raz adminem Jak długo gram w CS:GO?: 5lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10-22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/^4𝗠𝟯𝗻𝘁𝗼𝘀/185.30.124.110:30016/ Znajomość SM: 5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198295232037/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekchanik Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Jestem na tak +wiek +gt +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Na tak +wiek -gt +sm +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) porozmawiałem z autorem i jednak jestem na TAK +aktywność Edytowane 3 Lutego 2020 przez LeMoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Plusy: Wiek SM Mutacja -------------------------- Minusy: Aktywność -------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 +wiek +sm Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_sayji Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) wiek -/+ mutacja + sm 5/10 szczerze wątpię aktywność + coś tam codziennie pykasz ale zawsze można się bardziej przyłożyć Na TAK! Edytowane 3 Lutego 2020 przez Jakub_sayji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 +wiek +sm +/- gt jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Na NIE -To jest ss który podesłał pike, nawet jeżeli to zmieniłeś admin powinien być przykładem dla innch, -jakimś cudem po odrzuconiu 1 podania, twój wiek na profilu zmienił się z 15 na 16 -tak przypadkowo masz pracę graficzną o nazwie "JD" -złożyłeś 3 podania z czego 2 z nich są odrzucone, Proponuję jeżeli to podanie będzie odrzucone Odrzucać każde nastepne bo to chyba nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Nie Powody up 1 2 3. Wypowiedzi w podaniach mają być określone (Tak lub Nie) przynajmniej z jednym argumentem za swoim stanowiskiem. "Powody up" to nie argument. Przez raven, 4 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Nie ss który podal pike pokazuje twoje zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 kandydat nie zna regulaminu serwerów. kiedy został poproszony o zmianę nicku, dwa razy nie zastosował się do moich poleceń- dostał bana. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 nie gt+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Nie Zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Nie -gt -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Tak +doświadczenie +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Aplikacja została odrzucona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi