twsddzmp Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Propozycja to: Dodanie punktu w regulaminie Treść: Aby na serverze Jailbreak warden nie mógł zakazywać Drugiego Skoku oraz Skoku w powietrzu, ponieważ jest to przywilej kupiony za prawdziwe pieniądze, oraz wtedy on się staje bez użyteczny ponieważ bunty i tak w większości są nie udane nawet z użyciem DJ 1 Poprawiam nazwę tematu. Przez raven, 20 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Na zabawach myślę, że jest w porządku dawać szanse innym graczom takie p2w trochę ale w przypadku cel skoro ma to pomóc przeciwko buntom to Edytowane 20 Stycznia 2020 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Dla mnie osobiście, zakaz używania double-jumpa np. na climbie jest nonsensem, niektórzy nie po to sobie kupują vipy/svipy, żeby zakazać im korzystania z danego przywileju TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Generalnie nie powinni móc tego zakazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARNOK Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 vip własnie po to jest dlatego nie rozumiałem czemu ct zabrania z niego korzystac jestem na tak , choć daje do bardzo duze ułatwienie w czym gracze maja nikłe szanse na wygranie dlatego ciężko mi stwierdzzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Co racja to racja. Na tak. (sam wiem co to znaczy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 na tka8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 No mi to nie przeszkadza na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 +1 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 na nie rozumiem, że ludzie za to płacą ale wtedy serwer stanie się strasznie pay2win i pod propozycją widzę, że piszą same osoby z vipem lub svipa nie oszukujmy się zwykła osoba bez vipa na climbach itp raczej nie ma szans żeby wygrać z osobą z podwójnym skokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 zdecydowanie na tak, po cos wydaje ten hajs mamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 W dniu 21.01.2020 o 00:28, T0M3K napisał: Dla mnie osobiście, zakaz używania double-jumpa np. na climbie jest nonsensem, niektórzy nie po to sobie kupują vipy/svipy, żeby zakazać im korzystania z danego przywileju Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Jestem na nie , ponieważ trzeba dac innym graczom szanse a przy zabawie w skok do wody byłoby zbyt prosto wygrać , każdy leciałby na spadochronie do konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Na tak, po coś kupiłem tego svipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 nie, bo wtedy staje się p2w... jak pompka powiedział. rozumiem kupujesz przywilej ale bez zakazywania tego to gracze bez vip'a/s-vip'a równie dobrze niech od razu się buntują bo i tak nie wygrają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Moja propozycja: Prowadzący nie może zakazywać korzystania z przywilejów (s)vipa na więcej niż 1 konkurencję podczas rundy. Decyzja należy do Bonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 W dniu 30.01.2020 o 23:36, SK4N3R napisał: Prowadzący nie może zakazywać korzystania z przywilejów (s)vipa na więcej niż 1 konkurencję podczas rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi