R!val-iwnl- Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nick: ✪ R!val -ιωиℓ- ツ Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym pomóc w opanowaniu serwera, ponieważ Bardzo często gram na serwerze w takich godzinach co nie żadnego administratora i jest straszny młyn i nowym graczom odechciewa się grać. Lubie poznawać nowe osoby i staram się rozwiązywać konflikty myślę że się do tego nadaje, Doświadczenie w adminowaniu: Byłem administratorem na wielu serwerach jak i również JB, byłem również administratorem również na tym serwerze jakoś pół roku lecz musiałem wyjechać za granice pózniej szkoła i nie byłem w stanie tego pogodzić, lecz teraz znajde czas. Jak długo gram w CS:GO?: Od 7 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Bardzo różnie, w tygodniu wieczorami a weekendy zależy czasami rano a głownie wieczorkami. Link GT: https://www.gametracker.com/player/✪ r!val -ιωиℓ- ツ/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/asdfwerwerttry/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Chyba Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Pozdrawiam z rodzinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Lubie cię, fajnie sie z tobą gada ale czasami masz takie ''wybuchy'' gdzie twoja kultura nagle jest na poziomie -1 popraw ją troche i bede na tak naraznie na nie sorki Edytowane 20 Stycznia 2020 przez MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Dałbym ci szanse bo przyda się ktoś dorosły na JB. Na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) To chyba oczywiste ze na Ni... TAK +wiek +aktywność +sm ponad normą +wydajesz sie ogarniety +stanowczy też Tylko czasami jesteś taki troche agresywny jak ktoś cie wkurzy, ale to się da naprawić xd Powodzenia! Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Na nie to samo co u Mroka utrzymaj opanowanie I nie przeklinaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Na tak. Jak będzie miał admina to się ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 nie -wyzywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nie -kultura -Na serwerze szukasz atencji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Na NIE -kultura -prowokowanie młodszych graczy -podważanie dobrych decyzji adminów -darcie japy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 +wiek +aktywność Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Jestem na tak abyś tylko utrzymał aktywność i trochę lepiej się zachowywał bo miałeś admina i ogarniałeś dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 tak ale nie wyzywaj xd gt+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twsddzmp Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Tak, ale nie wybuchaj emocjami i bądź częściej aktywny na Jailbreaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 W dniu 20.01.2020 o 23:27, RUMUN_Andrzej napisał: Jestem na tak abyś tylko utrzymał aktywność i trochę lepiej się zachowywał bo miałeś admina i ogarniałeś dobrze Zmieniam zdanie na nie, niestety jak widać w niedawnych rozpiskach demek nie zachowujesz kultury i prowokujesz a ubiegasz się o admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Rivalek, ode mnie TAK Tylko ten, lekko nad zachowaniem popracuj, wiem coś o tym, bo kiedyś nie zachowywałem się dobrze, i słabo to wyglądało +wiek +Dorosły i kolejny możliwy admin na jb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Nie kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 -kulturka nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 na +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 -kultura Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Ten ostatni mute XDDD Nie, brak kultury, nieogarnięty koleżka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Masz co chwilę wybuchy i chcesz admina ? (-kultura ) Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 -kultura nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi