Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na admina ✪ r!val -ιωиℓ- ツ

Udostępnij

R!val-iwnl-

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ✪ R!val -ιωиℓ- ツ
Dlaczego ja mam otrzymać admina?:  Chciałbym pomóc w opanowaniu serwera, ponieważ Bardzo często gram na serwerze w takich godzinach co nie żadnego administratora i jest straszny młyn i nowym graczom odechciewa się grać. Lubie poznawać nowe osoby i staram się rozwiązywać konflikty myślę że się do tego nadaje, :) 
Doświadczenie w adminowaniu: Byłem administratorem na wielu serwerach jak i również JB, byłem również administratorem również na tym serwerze jakoś pół roku lecz musiałem wyjechać za granice pózniej szkoła i nie byłem w stanie tego pogodzić, lecz teraz znajde czas. :D 
Jak długo gram w CS:GO?: Od 7 lat 
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Bardzo różnie, w tygodniu wieczorami a weekendy zależy czasami rano a głownie wieczorkami.  
Link GT: https://www.gametracker.com/player/✪ r!val -ιωиℓ- ツ/137.74.7.15:30050/ 
Znajomość SM: 4/10 
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/asdfwerwerttry/
Mikrofon:  Tak

Mutacja głosu:  Chyba Tak :) 
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 

Pozdrawiam z rodzinką <3 

To chyba oczywiste ze na Ni... TAK

+wiek

+aktywność 

+sm ponad normą 

+wydajesz sie ogarniety

+stanowczy też 

Tylko czasami jesteś taki troche agresywny jak ktoś cie wkurzy, ale to się da naprawić xd

Powodzenia!

Edytowane przez Chakra

W dniu 20.01.2020 o 23:27, RUMUN_Andrzej napisał:

Jestem na tak 

abyś tylko utrzymał aktywność i trochę lepiej się zachowywał bo miałeś admina i ogarniałeś dobrze

Zmieniam zdanie na nie, niestety jak widać w niedawnych rozpiskach demek nie zachowujesz kultury i prowokujesz a ubiegasz się o admina

• Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności