Sadystka Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Nick: Sadystka Wiek: rocznikowo 16 ;v Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem ogarniętą osobą, która na luzie ogarnie serwerek "patologiczny". Chciałabym pomóc w utrzymaniu jakiegokolwiek porządku na tym serwerze. No co mam się rozpisywać? Każda para rąk do pomocy się przyda :v Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałam pare razy admina na różnych serwerkach. Jak długo gram w CS:GO?: coraz bliżej 3k h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Raczej wieczorami po szkółce 18-19 zależy. Zdarza się, że gram sobie do późna i siedzę. Link GT: Klik - nie jest powalająca, ale myślę, że w miare jest okej. Nadrobie jeszcze! Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: Klik Mikrofon: Yes Mutacja głosu: Czy przeczytałem regulamin Admina?: Yes of course Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Na tak +wiek +doświadczenie@ Termii bier ja Edytowane 16 Stycznia 2020 przez TomSoneK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 1 minutę temu, Sadystka napisał: Yes of course Hmm, kłamstwo Wstyd za te aktywność XD. Do odstrzału TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Na tak -doświadczenie -aktywność, niby jest ale taka myh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) 7 minut temu, Sadystka napisał: Jestem ogarniętą osobą 7 minut temu, Sadystka napisał: Link GT: Klik - nie jest powalająca, 7 minut temu, Sadystka napisał: Mutacja głosu: tak czy nie? Co do podania -akty +ogarnięta +wiek +doswiadzczenie Na TAK! Edytowane 16 Stycznia 2020 przez MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) +Doświadczenie +wiek Wkońcu doczekałem się tego podania co mówiłaś w wywiadzie tak Edytowane 16 Stycznia 2020 przez LeMoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 No to tak KINIA Ode mnie wielkie TAK +/- Aktywność +Fajna osóbka +Wiek +SM @ TermiiBierz póki gorąca ( Takie małe zastępstwo za mnie ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Na tak +doświadczenie +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Tak Doświadczenie Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 15 minut temu, T0M3K napisał: @ TermiiBierz póki gorąca +/-wiek +ogarnieta +doswiadczenie +calkiem przyjemnie wylapuje glowy w palacach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARNOK Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Na Tak + doświadczenie + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Na tak -dużo rang - ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Dlaczego nie Na Tak +wiek -nie lubi mnie +aktywnosc +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Nadrobienie aktywności -> podanie -aktywność Jednakże po paru dniach można przyjąć podanie, jeżeli kandydatka na stanowiska dotrzyma "obietnicę". Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 - "ogarniasz" tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Chyba wszyscy wiemy, że @ Termiito piesek sadystki 1 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 +doswiadzczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 40 minut temu, xBonio napisał: Chyba wszyscy wiemy, że @ Termiito piesek sadystki Mądrze tutaj powiedział. Co do podania -aktywność -toxic na serwerze np. jak jakiś nieznajomy ci gracz napisze '' ez '' to ty odrazu '' ryj '' '' zamknij się '' Jestem na nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Doświadczenie Ogarnięta Generalnie to brak umiejętności gry xddds Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Toxic ale ogarnie ten kid, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Na NIE pograj trochę to może zmienię zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Nadrobisz godziny będę na TAK póki co to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 18 godzin temu, xBonio napisał: Chyba wszyscy wiemy, że @ Termiito piesek sadystki Tak jak Ty kiedyś byłeś psiakiem Malinki. Co do samego podania wyjaśniłem z @ Sadystkawszystko na pw. Aktywność ma poprawić. o/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi