Studziak Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Propozycja to: Bank na fajki Treść: Bank polegał by na wpłacaniu i wypłacaniu fajek. Było by to fajne i znalazło zastosowanie nie tylko na jb. Po co to na serwerze? - są takie osoby, które jak patrzą na swój stan fajek to odrazu chcą wszystko obstawiać i nie mogą się kontrolować (np. Ja ) Inne uwagi: nikt oprócz osoby posiadającej konto by nie widziało salda w banku. Do banku wpłacało by się jak do gangu i wypłacało tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Jestem na nie, wystarczy mutować/gagować osoby, które tak się proszą o te fajki (bo to zebranie jest glownym "problemem", a nie jakaś głupia chęć hazardu) Edytowane 26 Stycznia 2019 przez raveN poprawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Lepsze dodanie funkcji banku do gangu. Działało by to na zasadzie możliwości wypłacenia z kasy gangu np maks 2k fajek. Lider gangu miał by oczywiście wgląd do wpłat i wypłat. Na tak @edit maksymalnie 2k na dzień np ofc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Na tak pomysł kozacki bo ja tak miałem kupiłem 200k i wszystko odrazu wywaliłem na ruletkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Brzmi ciekawie. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Nie ma sensu Na NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 -wpłacasz do banku 60k -przegrywasz wszystko co masz poza bankiem -wpisujesz !bank i myślisz: "e tam, 60k to dużo, na pewno tego nie przegram jak będę betował małymi ilościami" -przegrywasz wszystko co masz w banku -składasz kolejną propozycję dot. hasła do banku i limitu do wypłacania z banku max 2x dziennie po 5k Bezsensu, jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @ Yamakashi pisz plugin, jeszcze to dodajcie na deathruny,na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Według mnie bezsensu Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 To już wasz problem, że kredyty przewalacie, bo nie umiecie się powtrzymać od betowania. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 xD od razu dodajcie pożyczki z banku XD nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 To kiedy karty kredytowe ? Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 26 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 To jest dobry pomysł, bank będzie przecież pobierał prowizję za wpłaty . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 To może jak bank będzie pobierał prowizję to jakiś % z tego będzie szło do adminów. Ale ogólnie jestem na Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na nie loool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 27 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Nudziło mi się to napisałem elo. Bank jest już dostępny pod komendą !bank . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 27 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi