Właściciel Pawel Opublikowano 5 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Nick: Paweł. Imię: Paweł Wiek: 17 Doświadczenie w moderowaniu: Byłem tutaj moderatorem przez 2 lata, więc umiem bardzo dużo . Ile czasu poświęcam forum dziennie: Kilka godzin potrafię poświęcić. Coś o sobie: Jestem tutaj nie od dziś i praktycznie każdy mnie już poznał. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Prowadziłem CodModa, CS:GO Moda, Only DD2. Oficjalnie jestem opiekunem TS3 oraz nieoficjalnie JB i Only Awp. Napisałem trochę plugnów na serwerki ^.^ . Kontakt: Steam, TS3 Edytowane 5 Grudnia 2019 przez Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 3x Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jak najbardziej na tak, przydałby się kolejny ogarnięty, doświadczony Moderator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zdecydowanie na tak +wiek +doświadczenie +zaufanie +czas na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 No na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Na Tak +doświadczenie +wiek +aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 14 minut temu, raveN napisał: doświadczony raczej aktywny ;] tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Najlepszy z obecnych. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 No chyba że jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 duże plus chłop jest spoko i ogarnie to ale lepiej by było aktywność podbić bo nie bardzo widać cie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak, można przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 jestem na nie bo to ja jestem następnym moderatorem i nie ukradniesz mojego miejsca jakimś podaniem sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Typ co rozdaje kolegom kredyty za darmo. Proste że nie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi