BeeMay Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Ale stary temat TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0nk Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zdecydowanie na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Spoczko by to było bo jest tylko ruletka i fajne rozmaicenie na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 na tak @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Przecież będziecie płakać za te fajki, ale nie wnikam na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Od większej ilości fajek/kredek (przynajmniej 100) Byłoby spoko, na tak Edytowane 27 Stycznia 2020 przez Chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Coś nowego, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Na tak ale powiedz mi kto zrobi plugin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Na TAK Grałem kiedyś na innym serwerze gdzie to było i jest to ciekawy dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Długo się zastanawiałem nad tą propozycją. Nie wpadłem na pomysł, aby to jakośsensownie zrobić. Najbardziej sensowny sposób to: Wybrać gracza -> On musi zaakceptować -> Wybieracie obaj -> Wygrany zgarnia Lecz w czym rzecz, że tego nie chce zrobić? Jest to za bardzo skomplikowane dla najmłodszych graczy DR 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi