Gawron Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Nick: Havke Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym pomóc serwerowi w utrzymaniu porządku. Na serwerze czasami odwalają się różne rzeczy, kiedy nie ma admina chciałbym temu zapobiec. Nie lubię kiedy w CT są osoby które nie ogarniają, lub poprostu nie mają mikrofonu. Doświadczenie w adminowaniu: ponad 6mies na hns no i na jb też byłem Jak długo gram w CS:GO?: 1781h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: kiedy mogę Link GT: https://www.gametracker.com/player/Havke/137.74.7.15:30050/ (aktualny) https://www.gametracker.com/player/Skorpion aka Havke/137.74.7.15:30050/ Aktywność nabijam cały czas jak tylko mogę Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/PakaMaka11 Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak przypominam sobie Edytowane 30 Października 2019 przez Havke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) 3 minuty temu, Havke napisał: Mutacja głosu: tak połowicznie xD Tak, albo nie Popraw trochę aktywność Niech będzie TAK Edytowane 30 Października 2019 przez VexSo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Ten użytkownik grał także jako: Twój stary nie spełna rozumu. Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 1 minutę temu, Mikrus napisał: Ten użytkownik grał także jako: Twój stary nie spełna rozumu. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 8 minut temu, Mikrus napisał: Ten użytkownik grał także jako: Twój stary nie spełna rozumu. Nie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Jak narazie jestem Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 słaba aktywnosć jak poprawisz to na Tak ale jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Popraw aktywność i wtedy składaj Narazie na nie :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 popraw aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Grasz aktywnie zaledwie od 3 dni i piszesz podanie, pograj jeszcze trochę Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 pierw aktywność, później podanie :v Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi