Reddy Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) Nick (Na jakim grasz na serwerach): ❤ 𝕽𝕰𝕯𝕯𝖄 ❤ Wiek: 15 Lat. Trzy najlepsze prace (Mogą być linki lub załączniki): Dodałem więcej bo nie które są z stąd. https://imgur.com/a/j7jcjSf Dwa linki do zleceń (Zlecenia na grafiki na naszym forum):Skrócę linki bo są długie : Zlecenie[1] Zlecenie[2] Używany program (Programy graficzne jakich używasz): Photoshop, dodatkowo do grafiki używam Cinema4D/After Effects. Doświadczenie w grafice (Jaki czas się tym zajmujesz, pracowałeś gdzieś, itp.): Grafiką zajmowałem się od dzieciaka, od 9 roku życia. Z Paint'a do Gimpa a potem do PhotoShop'a. Pracował ogólnie w domu kiedy miałem wolne od szkoły itp. Sprawiało Mi To Dużą Przyjemność. I do tego czasu nabieram dużo doświadczenia. Coś o sobie (Opisz siebie, jakie masz cechy, co Ci pomaga w robieniu grafiki): Jestem Paweł i mam 15 lat. Jestem przyjaznym i miłym człowiekiem do póki ktoś nie zacznie mnie wyzywać :P. Zazwyczaj unikam wszelkich konfliktów bo to i tak niczego nie rozwiąże.. Moje Hobby to gra w piłkę nożną,badanie ptaszników i oczywiście robienie grafik. Przez 3 lata jak byłem mały oglądałem różne i to przeróżne poradniki dotyczące efektów,particles,warstw itp. I tak zostałem grafikiem, nikt mi nie pomaga i radze sobie sam. Teraz nawet zaczynam robić style pod fora ale dużo jeszcze czasu potrzebuje aby nauczyć się je robić najlepiej. Edytowane 27 Października 2019 przez Reddy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Na tak nić ująć niż zarzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 na takk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 TAK 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 + jedne z lepszych prac jakie tutaj widziałem + niedobór grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Oczywiście że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 58 minut temu, Reddy napisał: 15 Lat tbh myslalem, ze wiecej Tak, ladne prace i ogarnieta osoba :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Jestem Na Tak Mega pracę robi nadaje się na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThE_EnD Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Yup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Powodzonka!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Zdecydownaie na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi