Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie - Grafik

Udostępnij

Reddy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick (Na jakim grasz na serwerach): ❤ 𝕽𝕰𝕯𝕯𝖄 ❤
Trzy najlepsze prace (Mogą być linki lub załączniki): Dodałem więcej bo nie które są z stąd. https://imgur.com/a/j7jcjSf
Dwa linki do zleceń (Zlecenia na grafiki na naszym forum):Skrócę linki bo są długie : Zlecenie[1] Zlecenie[2]
Używany program (Programy graficzne jakich używasz): Photoshop, dodatkowo do grafiki używam Cinema4D/After Effects.
Doświadczenie w grafice (Jaki czas się tym zajmujesz, pracowałeś gdzieś, itp.): Grafiką zajmowałem się od dzieciaka, od 9 roku życia. Z Paint'a do Gimpa a potem do PhotoShop'a. Pracował ogólnie w domu kiedy miałem wolne od szkoły itp. Sprawiało Mi To Dużą Przyjemność. I do tego czasu nabieram dużo doświadczenia.
Coś o sobie (Opisz siebie, jakie masz cechy, co Ci pomaga w robieniu grafiki): Jestem Paweł i mam 15 lat. Jestem przyjaznym i miłym człowiekiem do póki ktoś nie zacznie mnie wyzywać :P. Zazwyczaj unikam wszelkich konfliktów bo to i tak niczego nie rozwiąże.. Moje Hobby to gra w piłkę nożną,badanie ptaszników i oczywiście robienie grafik. Przez 3 lata jak byłem mały oglądałem różne i to przeróżne poradniki dotyczące efektów,particles,warstw itp. I tak zostałem grafikiem, nikt mi nie pomaga i radze sobie sam. Teraz nawet zaczynam robić style pod fora ale dużo jeszcze czasu potrzebuje aby nauczyć się je robić najlepiej.

Edytowane przez Reddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności