rzuffik Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) rzuffik Imię: Filip Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać global admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Ponieważ od niedawna wchodze na wszystkie z serwery serwerowni, i zawsze gdy nie ma admina, kazdy sie wyzywa, jak się napisze do admina to on nie wchodzi, ma poprostu wylane, a ja gram duzo w nocy jak i w dzien, i jestem praktycznie caly czas online na forum jak gram, i chciałbym pomagać całej administracji z serwerowni, jak i graczom, często gdy wchodzę na JB lub HNS i nie ma admina gracze się wyzywają, lecz co ja mam zrobić, gdy się ich uspokaja to wyzywają jeszcze bardziej, chciałbym pomóc każdemu graczowi który potrzebuje pomocy, gdy zgłosi mi na pw że ktoś buguje coś, czy się wyzywają itp. Chciałbym też pomóc Global Adminom którzy nie zawsze mają czas żeby wejść na jakiś serwer. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)Aktualnie jestem adminem drv1, myślę że jak na tak krótki czas (ok 3-4tyg) nauczylem sie bardzo sporo. Jak długo gram w CS:GO?: Od 2014-2015 Ile czasu poświęcam forum dziennie: Tyle ile gram bo jak gram to jestem online na forum czyli po parenascie godzin dziennie nawet. Link GT: (Przynajmniej do jednego serwera, może do większej ilości co zwiększy Twoje szanse) https://www.gametracker.com/player/rzuffik/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[EkHiS] rzuffik/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[RNG] rzuffik/185.30.124.110:30000/ https://www.gametracker.com/player/rzuffik/185.30.124.110:30000/ (moje bardzo stare konto ktore mi ukradli) https://www.gametracker.com/player/Rzuffik %3B3/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)4,5/10 Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam)https://steamcommunity.com/profiles/76561198990431393 Mikrofon: (Tak/Nie)Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)Jestem w trakcie mutacji, lecz mam wade wymowy i brzmie jak bym mial cos w buzi (xD) Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować)Forum, Steam, discord, ts3 Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198990431393 Discord: rzulfik#6930 Ts3: czesto siedze na ArenaSkilla.pl pod nickiem Rzuffik ;3 Edytowane 17 Października 2019 przez rzuffik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Nieludzie ciebie nawet nie znają Jesteś dopiero z września Malo aktywny na forum Zdecydowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Rzadko Cie widze na forum. Wiekszosc osob z serwerow cie nie zna. -Aplikant musi mieć co najmniej 16 skończonych lat. -Aplikant musi mieć co najmniej 150 postów na Forum. -Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. Nie spelniasz wymagan tak troszku :v Pograj troche, posiedź na forum, nbij posty i skldaj smialo. Póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) https://forum.arenaskilla.pl/topic/5983-przyjetaskarga-na-gracza-jb/ śmiech na sali, kandydat nie zna regulaminów a co gorsza- nie myśli Edytowane 18 Października 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 7 minut temu, Kellow napisał: -Aplikant musi mieć co najmniej 16 skończonych lat. -Aplikant musi mieć co najmniej 150 postów na Forum. -Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Ty chyba sobie żarty robisz XDDDDDD Przemyśl swoje zachowanie , nie składają cały czas podań i się ogarnij dopłuki się nie ogarniesz i nie przestaniesz nadużywać podań bezsensownie chodź nie ma szans że dostaniesz admina to jestem na NIE (btw @ Michal645 nwm czemu on dalej ma u ciebie admina ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 XDD śmieszny jesteś Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 XDD A precz duszo nieczysta ! NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Naucz sie, ze to jest siec serwerow a nie serwerownia. Kandydat jest , nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Yyyyy... Nie? Jesteś z nami od niedawna, sporo osób Cię nie zna 15 lat trochę za mało żeby kandydować Twoje zachowanie zdecydowanie na - Nie chcemy takich ludzi na to stanowisko Na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Hahahahahahaha Nie masz wymagań czyli NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Czemu jeszcze nikt tego nie odrzucił? Chłop nie spełnia trzech wymagań xD Rozumiem, że na wiek można jeszcze przymknąć oko, ale 150 postów W każdym razie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Jezu błagam cie Jestes tutaj od niedawna Ludzie cie nie znają cały czas toxic jesteś i sie pchasz na kazde stanowisko Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Beczka z cb nie znasz regulaminu i wczoraj prowokowales mnie i cyre na jb śmieszny jesteś na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Nie i . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrejHere Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 y nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Becz00nia XDD Oczywiście że Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 W dniu 17.10.2019 o 15:58, rzuffik napisał: brzmie jak bym mial cos w buzi (xD) Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Zabawny jestes nie zepsuł bys społecznosc jb ( i tak juz jest jaka jest :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 W dniu 17.10.2019 o 15:58, rzuffik napisał: wszystkie z serwery serwerowni Dwa błędy w jednym zdaniu Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi