Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na Admina

Udostępnij

? KriSu ?

Rekomendowane odpowiedzi

@? KriSu ? zastosuj się do wzoru skargi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze)
Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę)
Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)

Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)
Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy)

1 godzinę temu, DoM3L napisał:

Mordo

Nie dalem mu muta bo nie słyszałem, słyszalem tylko jak cos tam powiedział ale nie wszystko
A po 2 powiedzial tylko prawde :D

Skoro nie słyszałeś co powiedział to z skąd wiesz że powiedział tylko prawdę A tak poza tym gdyby ktoś cię zwyzywał i powiedział by ci że to tylko prawda to co byś zrobił?

• raven odblokował(a) ten temat

T0M3K powiedział cyt. "Pojebało cię?"  "Co za dzieciak weź się jebnij w ten swój pusty łeb." "Żebyś ty sobie nie złamał czegoś downie jebany." Na co admin @ DoM3Lelele w ogóle nie zareagował.

Skargę pozostawiam @ SchMidT.

Oznaczam @ Avgariat @ xBonio, bo @ T0M3Kjako Admin innego serwera nie powinien się tak raczej zachowywać // @ raveN

@? KriSu ?Nie ma do mnie żadnej spiny aktualnie, jesteśmy w dobrej relacji a że raz mnie MOCNO zirytuje a ja zachowam się jak się zachowałem to nie przeszkadza CHYBA zbytnio. Chociaż znając większość z was to jak admin raz na tydzień powie coś nie tak jak ja, to do odstrzału.

A skoro chcesz pomóc w degradacji mojej osoby, to powodzenia, będzie na Rt#3 1 admin który jest z resztą NIEAKTYWNY, a na RT wczoraj dałem nawet typowi perma, więc ciekawe kto się tym zajmie.

• raven zablokował(a) ten temat

Dobra podsumowując

T0M3K - mute 180 min - Obraza do nadania

DOM3LELE - Nie będę wyciągał żadnych konsekwencji bo dowiedziałem sie od UBT, że mogło Cię nie być i nie słyszałeś, bądz byłeś i nie dosłyszałeś. A ostrzeżenia pamiętaj na Voicechat lub sm_msay :)

Skarga została przyjęta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności