? KriSu ? Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Nick: ? Krisu ? Nick oskarżonego: @ DoM3Lelele Opis sytuacji: Admin ten nie dał muta użytkownikowi:T0M3K. Gdy ten mnie wyzywał. Serwer: DRv2 Dowody: Demko mapa deathrun_arctic_beta2 godz 21:23 09.08.2019r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Po pierwsze nie ten dział, po drugie powiedziałem SAMĄ PRAWDĘ. Dziękuje do usłyszenia 1 Nic nie wnosisz do tematu, spam. Przez raven, 9 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 @? KriSu ? zastosuj się do wzoru skargi Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoM3L Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Mordo Nie dalem mu muta bo nie słyszałem, słyszalem tylko jak cos tam powiedział ale nie wszystko A po 2 powiedzial tylko prawde a po 2 to dalem mu ostrzeżenie 1 Łącze dwa posty w jeden. Przez raven, 9 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 6 minut temu, DoM3L napisał: Mordo Nie dalem mu muta bo nie słyszałem, słyszalem tylko jak cos tam powiedział ale nie wszystko A po 2 powiedzial tylko prawde Ja zawsze mówię prawdę odnośnie takich osób. 1 Cieszymy się, spam. Przez raven, 9 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Dał, tylko że nie na Cs'ie bo powiedział to na Ts3 zamiast na Cs'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoM3Lelele Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zły przycisk kliklem i powiedzial to na Ts zamiast na CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, DoM3L napisał: Mordo Nie dalem mu muta bo nie słyszałem, słyszalem tylko jak cos tam powiedział ale nie wszystko A po 2 powiedzial tylko prawde :D Skoro nie słyszałeś co powiedział to z skąd wiesz że powiedział tylko prawdę A tak poza tym gdyby ktoś cię zwyzywał i powiedział by ci że to tylko prawda to co byś zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Otwieram po uprzednim odrzuceniu skargi za brak wzoru przez @ SchMidT, który zresztą nie wiem dlaczego ukrył swój post. Wszystkie informacje były podane od samego początku, a wystarczyło dodać wzór, jak komuś tak bardzo przeszkadzało. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 T0M3K powiedział cyt. "Pojebało cię?" "Co za dzieciak weź się jebnij w ten swój pusty łeb." "Żebyś ty sobie nie złamał czegoś downie jebany." Na co admin @ DoM3Lelele w ogóle nie zareagował. Skargę pozostawiam @ SchMidT. Oznaczam @ Avgariat @ xBonio, bo @ T0M3Kjako Admin innego serwera nie powinien się tak raczej zachowywać // @ raveN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Krisu piszesz skargi o takie błahe rzeczy.dome mógł nie słyszeć nie jest robotem, nie będę komentował twojego zachowania gdy nie wiesz że admin jest na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 @? KriSu ?Nie ma do mnie żadnej spiny aktualnie, jesteśmy w dobrej relacji a że raz mnie MOCNO zirytuje a ja zachowam się jak się zachowałem to nie przeszkadza CHYBA zbytnio. Chociaż znając większość z was to jak admin raz na tydzień powie coś nie tak jak ja, to do odstrzału. A skoro chcesz pomóc w degradacji mojej osoby, to powodzenia, będzie na Rt#3 1 admin który jest z resztą NIEAKTYWNY, a na RT wczoraj dałem nawet typowi perma, więc ciekawe kto się tym zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Dobra podsumowując T0M3K - mute 180 min - Obraza do nadania DOM3LELE - Nie będę wyciągał żadnych konsekwencji bo dowiedziałem sie od UBT, że mogło Cię nie być i nie słyszałeś, bądz byłeś i nie dosłyszałeś. A ostrzeżenia pamiętaj na Voicechat lub sm_msay Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi