filip Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick :✪ DJ filip http://ArenaSkilla.pl Serwer: deathrun v1 Wiek: 17 Powinienem dostać admina ponieważ jestem codziennie na serwerze, mam mikrofon, jestem ogarniętą osobą która potrafi rozwiązać problemy. Mam doświadczenie w adminowaniu ponieważ kiedyś miałem admina na innym serwerze. Moje doświadczenie w CS GO to 3lat gry i moja liczba godzin to 1807 godzin. Na serwerze gram w godzinach od 14 - 23 , czasami nawet do 1 albo 2 Moje GT https://www.gametracker.com/server_info/185.30.124.110:30000/top_players/?query=✪+DJ+filip+ArenaSkilla.pl Moja znajomość SM to jakie 4/10 Link do profilu https://steamcommunity.com/profiles/76561198420560602/ Mikrofon : Tak Mutacja : TAK Przeczytałem regulamin Admina Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez filip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FxToJa Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Na nie Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez FxToJa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 +aktywność +wiek +mutacja +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Moim zdaniem mógł by być adminem bo nie widzę żadnych problemów w tym podaniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKuBx Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Jestem aktualnie na 50/50. Filip jest osobą miłą lecz nie potrafiącą uszanować zadnia drugiego człowieka. Wdaje się on w nie potrzebne dyskusję mające na celu wymuszenie jego punktu widzenia które psują atmosfere serwera. Jest to osoba charakterna, ciężko mi na ten moment stwierdzić czy nada się on na range admina. Proponuje dać mu okres testowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniszek Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Moim zdaniem nadaje się na admina, ponieważ jest ogarniętą osobą oraz bardzo aktywną na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiencol02 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 +wiek +sm +aktywność Można dać szanse, TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Jego zachowanie jest złe. Na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Na tak. Można dać szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Okres próbny max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 12 godzin temu, filip napisał: Nick :✪ DJ filip http://ArenaSkilla.pl Serwer: deathrun v1 Wiek: 17 Powinienem dostać admina ponieważ jestem codziennie na serwerze, mam mikrofon, jestem ogarniętą osobą która potrafi rozwiązać problemy. Mam doświadczenie w adminowaniu ponieważ kiedyś miałem admina na innym serwerze. Moje doświadczenie w CS GO to 3lat gry i moja liczba godzin to 1807 godzin. Na serwerze gram w godzinach od 14 - 23 , czasami nawet do 1 albo 2 Moje GT https://www.gametracker.com/server_info/185.30.124.110:30000/top_players/?query=✪+DJ+filip+ArenaSkilla.pl Moja znajomość SM to jakie 4/10 Link do profilu https://steamcommunity.com/profiles/76561198420560602/ Mikrofon : Tak Mutacja : TAK Przeczytałem regulamin Admina Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Na tak myśle że się przyda admin +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Poprawił się na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Przyjmuję cię na okres próbny. Jakaś głupia wtopa (np. Nadużywanie admina) lub przyjęta skarga to wylatujesz. Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi