brogiospoko Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) Nick: ド ー Brogio ー ン Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Byłem już administratorem na tej sieci,wykazywałem się z dobrej strony,lecz przez pewien okres narozrabiałem,osoby które widziały mnie będąc adminem wydaję mi się że mogą potwierdzić ze potrafię się wykazać i nad sobą zapanować, plusem jest to że gram bardzo często na serwerze (również późnymi godzinami kiedy już nie ma adminów) ,a zauważyłem że wieczorami jest straszna "patola" na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Potrafię, wydaję mi się ze tyle wystarczy tu. Jak długo gram w CS:GO?: Na aktualnym koncie 1,954 godz. łącznie (a tak to gram od 2k16) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zawsze kiedy mogę 😜 Link GT: Pierwszy link : https://www.gametracker.com/player/[Skelet] ド ー Brogio ー ン/137.74.7.15:30050/ , Drugi: https://www.gametracker.com/player/[Baited] brogio -私愛-/137.74.7.15:30050/ , Trzeci : https://www.gametracker.com/player/[Kawaii] 少しド ー ンドイ-/137.74.7.15:30050/ ,Oraz czwarty: https://www.gametracker.com/player/[Kawaii] Brogio %3B-%3B/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/brodzikk/ Mikrofon: Tag Czy przeczytałeś regulamin Admina oraz Serwera?: Tak.. Edytowane 15 Lipca 2019 przez SchMidT 1 Poprawiam nazwę tematu na bardziej jaśniejsza. Przez SchMidT, 15 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Na tak Aktywny Ogarnia Dobry kontakt z innymi graczami serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4RCH13 Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Na tak Ogarnia ct tak jak pompka pisze dobry kontakt ma szanse warto dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Jestem na tak. +Nick na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 +wiek +doświadczenie +sm +gt +pomocny +miły Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Cytat a zauważyłem że wieczorami jest straszna "patola" na serwerze. nie xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztejuss Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Na nie [toksyczny] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) NAPEWNO NIE wyzywales kogos nie pamietam kogo od debili i zjebow bo nie ogarnial ct dalem ci mute to zaczales mnie wyzywac ze "zjebana ta administracja" a teraz chcesz zostac jedny no madrze, nie polecam jestes toxikiem moze i ogarniasz ale nie powinna taka osoba dostac admin bo zaraz zacznie wyzywac graczy. moze i miales wczesniej ale wczesniej tez cie lubialem najwidoczniej zmieniles sie na gorsze bym dal linka do souce ban ale niemoge znalezc @ raveNzlacz albo nie jak wolisz mozesz zostawic osobne dodaje ss source bans Spoiler @ Michu @ Matysiak mozecie potwierdzic skoro sami banowaliscie jak widac na ss z source bans Edytowane 15 Lipca 2019 przez KOTEK 2 1 Łącze dwa posty w jeden. Przez raven, 15 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Hmmm niby wszystko git ale panowie u góry i sb nie przekonują. Popraw swoje zachowanie pokaz ze ci zależy na tym stanowisku i wtedy składaj podanie dopóki nie ogarniesz się to niestety ale jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Cały czas wszystkich wyzywasz, nadużywasz mikro, ehh... Jak taki ktoś może być Adminem? Nie, ogarnij się kiedyś to zapewne go dostaniesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) 4 godziny temu, deshaspoko napisał: Doświadczenie w adminowaniu: Potrafię Wyzej wyjasnione. nie Edytowane 16 Lipca 2019 przez Mikrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Chcesz ogarniać patologię, którą sam robisz? Edytowane 16 Lipca 2019 przez SK4N3R 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Najpierw to ogarnij siebie i swoich kolegów, którzy wolą psuć zabawę innym ludziom na serwerze. Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Wczoraj na jb gdy byla zabawa napisałem że sie odpalam po czym brogio powiedział "nawet jak się odpalisz to jestes gównem jebanym" Ja wiem że to nie jest wielka obraza Ale gdy chcesz składać podanie to przez miesiąc sie ogarnij I powsztrzymaj sie od takiego zachowania Nie Edytowane 16 Lipca 2019 przez SSver 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 7 godzin temu, Hemoglobina napisał: Hmmm niby wszystko git ale panowie u góry i sb nie przekonują. Popraw swoje zachowanie pokaz ze ci zależy na tym stanowisku i wtedy składaj podanie dopóki nie ogarniesz się to niestety ale jestem na nie. Tylko że ja nawet jak poprawie zachowanie to nie przyjmą bo napiszę jedna osoba taka jak np raven (daje przyklad) na nie to wszyscy sie nim inspirują, ale dzieki i bede staral sie poprawic zachowanie mimo ze jak pisalem to nic nie da 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 11 minut temu, deshaspoko napisał: Tylko że ja nawet jak poprawie zachowanie to nie przyjmą bo napiszę jedna osoba taka jak np raven (daje przyklad) na nie to wszyscy sie nim inspirują, ale dzieki i bede staral sie poprawic zachowanie mimo ze jak pisalem to nic nie da Warto spróbować 😜 Narazie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 1 minutę temu, Kostek* napisał: Warto spróbować 😜 Narazie na NIE A zebys wiedzial ze sprobuje ❤️❤️😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 jako iż brogio był ,,TOXIKIEM '' ale brogio był też dobrym adminem i to na 2 serwerach znam go długo i wiem że może sie ogarnąć i da rade jako admin jak już nim był Zdecydowanie Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
himek Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi