Strachu Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Propozycja to: modyfikacja zabawy Noscope Treść: dodanie drugiej rundy do tej zabawy jest to fajna zabawa ale za szybko się kończy i dużo osób chce dodatkowej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Jestem na nie osobiście, zabawa ta jest dla mnie kompletnie nudna, a jedna runda tej zabawy już trwa długo. Zresztą jest już kilka zabaw z 2 rundami, więc myślę, że wystarczy. :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Na nie, chociaż wolę to niż x2 FFA xD. Ale lepszy by był Berek x2 :p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRZYSPL Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Przydać by sie przydało niekiedy nie chce sie 2 rund grać noscope przez dzieciaków z celownikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strachu Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Ewentualnie jak napisał @ Matysiak dodać dodatkowa runde do berka zamiast noscope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 nje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 54 minuty temu, Matysiak napisał: Berek x2 to jest jeszcze nudniejsze. Jestem na tak, zabawa jest mega spoko i nie jest dluga. :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) rozszerzanie każdej zabawy do dwóch rund to przesada... nie takie jest założenie JB najlepiej zrobić ankietę i wybrać 3 najchętniej grywane zabawy i do nich dodać drugą rundę. co do samej propki to wolę dwa razy noscope, niż FFA Edytowane 10 Lipca 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Propozycja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi