SzefGonzix [t] Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 1) Propozycja - reset rankingu. 2) Propozycja - zwiększenie punktów na awans S1-GE. 3) Propozycja - ustawić jedną punktacje za killa. 1. Pierwszej propozycji nie muszę zbytnio tłumaczyć wiadomo o co chodzi. 2. Proponuje aby trudniej wbijało się rangi serwerowe. 3. Chodzi mi wyłącznie o to aby Jeden delikwent który ma range wbitą załóżmy Globala nie tracił 24 punktów przez gracza który ma Silvera. Lepiej moim zdaniem było dodać że za kila 6pkt, asysta 3pkt i za paczke dajmy na to 2pkt to już niech ustali ta osoba co tym się zajmuje. Tyle ode mnie dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Jak najbardziej na tak, zwlaszcza ten reset rankingu wreszcie, majac 4100 punktow jestem 39 w topce, co do punktu 3 to przydałoby się, wbijając wysoką rangę nie da się nie "tryhardować", tracąc po 20 punktów za śmierć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 1 ta 2 ta 3 jak teraz dostawał 20 to skrócić o 50% Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Jestem za tym żeby ranking automatycznie się resetował co 2-3 miesiące. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Na tak :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Nie muszę tu nic tłumaczyć dlaczego jestem za, więc no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 @ hamp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamp Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 1. @ xBonio tutaj Ty musisz zadziałać, bo ktoś zablokował dostęp do phpmyadmin 2. Zrobione. Nowe wymagania na daną rangę można sprawdzić po wpisaniu komendy !rangi 3. Przerabialiśmy to już i system przedstawiony w propozycji nie wiadomo jak bardzo rozwinięty doprowadza do sytuacji, w której top3 po dwóch dniach wbija 7k punktów. Sprawa została wyjaśniona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi