SSver Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: SSver Wiek: rocznikowo 15 3 najlepsze prace: https://imgur.com/a/53k5tIm , https://imgur.com/a/XRN7Gcw ,https://imgur.com/a/N1WUMRV 2 linki do zleceń: Używany program: Gimp Doświadczenie w grafice: Zacząłem robić grafiki dopiero na forum Coś o sobie: Lubie robić grafiki dla różnych osób,próbuję być kreatywny ale mi nie wychodzi Edytowane 4 Czerwca 2019 przez SSver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Wybacz, ale nie przemawiają do mnie Twoje prace. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 To jest 2 link to zlecenia Pomyliły mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 sorki ale na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Może i prace nie są najlepsze,ale ja bym mu dał szanse jestem za okresem próbnym. Edytowane 4 Czerwca 2019 przez invi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Na NIE ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 może następnym razem NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Nie, słabe prace. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Dajmy szansę Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Postaraj się na grafika tak średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Moim zdaniem na TAK, Chłopak ma potencjał i myślę że powinniśmy dać mu szanse Areno! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Poćwicz trochę idziesz w dobrą stronę narazie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Sory ale na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Sorki Sverku, ale poćwicz jeszcze troszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejeshi Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) zauważyłem, że trochę tutejszych grafików się zaprzeproszeniem opierdala i nie widać ich wgl, dlatego jestem na tak, a prace nawet według niektórych są brzydkie ( mi się podobają ), to każdy się uczy i aktywność jest najważniejsza! Edytowane 4 Czerwca 2019 przez Rejeshi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoToxic Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 sory ale 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Jako grafik powiem tak: 1.https://imgur.com/a/XRN7Gcw, zrobione ze strony z gifami (myślisz że jestem debilem i nie mam pojęcia że takie strony istnieją?) 2. https://imgur.com/a/53k5tIm- dodany sam napis 3. https://imgur.com/a/N1WUMRV totalnie nie pasujący napis dodany, i TYLE. Ty się śmiesz nazywać grafikiem?, Ja oraz @ KamyK jesteśmy oznaczani prawię pod każdym zleceniem, co świadczy o tym, że nasze pracę się podobają Pooglądaj jakieś poradniczki czy coś, powiem Ci, że lepiej jest czasami pododawać kilka tekstur na jedną oraz dać ich krycie na "Rozjaśnienie ekranu/Nakładka/Ekran" po to by ten obrazek wyglądał dużo lepiej. Ja sam nie robię najlepszych grafik, ale coś tam potrafię, twoje pracę spodobały się kilku osobą, zobacz moje podanie i tam dopiero był fame na moje pracę. Na podanie Kamyczka, tam to już pogrom, grafik światowej klasy. raveN bardzo dobry grafik, zawsze trafi w każdy gust. Sorry kolego ale nawet nie zastosujesz żadnego filtru by tą pracę urozmaicić. może kiedyś Edytowane 5 Czerwca 2019 przez EDR 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Dobra close jeżeli ludzie mnie nie chcą Na to stanowisko to nie @ raveN Edytowane 5 Czerwca 2019 przez SSver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) @ EDRSerio "fame" na twoje prace XD 4 odrzucone podania na grafika Rozumiem jakby to pisał kamyk lub raven ale ty no prosze cię ... A i ani razu nie nazwałem się grafikiem Pod podaniem na drv2 mojego kolegi też wykazałeś to że w ogóle nie myślisz 2 razy tylko piszesz to co ci do głowy wpadnie Edytowane 5 Czerwca 2019 przez SSver 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Skoro chcesz, no to odrzucam na prośbę autora. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi