SK4N3R Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Propozycja: sprecyzowanie punktu 3.7 w zasadach więźnia 3. Więzień może zostać zabity za: 3.7. Wyjście lub próbę wyjścia na zewnątrz z cel/i (np. secretem) przed otwarciem się cel/i Treść: Niby tylko dwa sława, a zmiana ogromna. Koniec z zabijaniem więźniów bijących przejścia lub przechodzących przez nie, które de facto nie dają żadnych korzyści więźniom (przejścia, które prowadzą z jednej celi do drugiej i nic poza tym). obecny punkt regulaminu niektórzy interpretowali tak, że wyjście ze swojej celi to ucieczka (nie ważne, że prowadziła do innej celi, z której nie można było się zbuntować XD) Propozycja: sprecyzowanie punktu 5.2 w zasadach strażnika: 5.2. Strażnik ma prawo mylić kolory linii. Jeżeli więzień nie da się nabrać, musi czekać na inne polecenia w bezruchu, w miejscu, w którym wykonywał ostatnie polecenia. Treść: W praktyce mylenie często występuje na początku rundy, kiedy więźniowie muszą ustawić się na linii o kolorze, które nie ma; zabijane są wtedy wszystkie osoby, które wyszły z celi. -obecny punkt nie wskazuje jednak miejsca, w którym należy mieć bezruch. technicznie więc można ustawić się wszędzie.... nawet na mylonej linii. proponuję to zmienić, aby nie dochodziło do ewentualnych sporów i niejasności. Propozycja: zmiana w taryfikatorze 1.1 (bez zmian) 1.2 Zabicie więźniów przez przypadek guzikiem. - Gdy CT przeprasza i mówi, że nie chciał, ożywienie graczy/ włączenie zabawy w następnej rundzie 1.3 Celowe zabicie więźniów guzikiem - Gdy zrobił to strażnik: CT ban 30-360 minut | Gdy zrobił to więzień: ban 30-360 minut (ewentualnie górna granica widełek do 720 minut) 2. (bez zmian) Treść: nie wiem czemu wcześniej zapomniałem zaproponować zmianę w karach za celowe zabijanie osób przyciskiem to tak: CT ban dla TT za zabicie osób guzikiem jest bezsensem XD obecny czas kar za to przewinienie jest stanowczo za długi, (w porównaniu do punktu 1.1) długość bana nie może być taka sama dla wszystkich, dlatego warto wprowadzić widełki (co innego jak ktoś zabije celowo 2 osoby, a co innego jak wszystkich) Na razie to wszystko Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Skanerowa propozycja jest dobra NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jak zwykle, propozycje SK4N3Ra sa swietne, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro- Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jestem za: Miałem przypadek 1.2 Zabicie więźniów przez przypadek guzikiem. zostałem zbanowany na 360 minut a przeprosiłem itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Skanet zawsze dobrą propkę da, jestem za wprowadzeniem tych zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jestem na tak, skaner to fachowiec jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jak dla mnie to ludzie tutaj tylko po +1 post (przywitania od tego). 1 Propozycja bardzo słaba. Po pierwsze to ludzie od zawsze przyzwyczajeni do tego, że bicie wenta/kruchego bloku oznacza bunt (próbę wyjścia z celi). Secret to Secret i tyle, jego cel to odszukanie ctka. Co do tego, że tt przechodzi z celi do celi. Na niektórych mapach jest zrobione przejście do celi w której jest broń więc - próba buntu. No i ogólnie - na ch*j on ma zmieniać tą cele? XD respi się w jednej to niech w niej siedzi aż do otwarcia. 2tak 3tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jestem na tak, Kozak Propkaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 19 minut temu, Lubie 7daysy napisał: 1 Propozycja bardzo słaba. Po pierwsze to ludzie od zawsze przyzwyczajeni do tego, że bicie wenta/kruchego bloku oznacza bunt (próbę wyjścia z celi). Secret to Secret i tyle, jego cel to odszukanie ctka. Co do tego, że tt przechodzi z celi do celi. Na niektórych mapach jest zrobione przejście do celi w której jest broń więc - próba buntu. No i ogólnie - na ch*j on ma zmieniać tą cele? XD respi się w jednej to niech w niej siedzi aż do otwarcia. Nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy bicie secreta lub próba wyjścia z secreta to niewątpliwie oznaka buntu i taką osobę można zabić. tylko niech to się tyczy przejść, które faktycznie prowadzą do wyjścia więźnia z celi, a nie takiego, dzięki którym zwiedzimy inną celę i nic poza tym XD może dla przykładu, wspomnę o kilku secretach z różnych map i wyjaśnię dokładniej co miałem na myśli jb_snow_v2 pierwsza dolna cela po prawej stronie od GRa ---> ucieczka, bo można wydostać się NA ZEWNĄTRZ cel [w tym przypadku zostaje tak jak było] dwie górne cele po lewej stronie od GRa ---> "secret" dzięki któremu można przejść z jednej celi do drugiej i nic poza tym XD [w tym przypadku nie zabijałoby się osoby #to_wlasnie_moja_propka) jb_clouds.... cela prawie na wprost od GRa, jest tam bloczek, który bije się kilkanaście razy --->to również jest ucieczka, można wydostać się na zewnątrz cel lub zabrać broń jb_fortify "secrety" między celami, przez które nawet przejść się nie da, a strażnicy zabijają za to XD może to źle sformułowałem wyżej, może to będzie lepsze 3.7. Wyjście lub próbę wyjścia z celi (np. secretem) przed otwarciem się cel >>>nie dotyczy secretów, które umożliwiają tylko i wyłącznie przemieszczanie się między celami<<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 1. W końcu ktoś o to napisał, a mi się nie chciało 2. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 zdecydowanie na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4n4tyK. Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 8 godzin temu, SK4N3R napisał: Nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy bicie secreta lub próba wyjścia z secreta to niewątpliwie oznaka buntu i taką osobę można zabić. tylko niech to się tyczy przejść, które faktycznie prowadzą do wyjścia więźnia z celi, a nie takiego, dzięki którym zwiedzimy inną celę i nic poza tym XD może dla przykładu, wspomnę o kilku secretach z różnych map i wyjaśnię dokładniej co miałem na myśli jb_snow_v2 pierwsza dolna cela po prawej stronie od GRa ---> ucieczka, bo można wydostać się NA ZEWNĄTRZ cel [w tym przypadku zostaje tak jak było] dwie górne cele po lewej stronie od GRa ---> "secret" dzięki któremu można przejść z jednej celi do drugiej i nic poza tym XD [w tym przypadku nie zabijałoby się osoby #to_wlasnie_moja_propka) jb_clouds.... cela prawie na wprost od GRa, jest tam bloczek, który bije się kilkanaście razy --->to również jest ucieczka, można wydostać się na zewnątrz cel lub zabrać broń jb_fortify "secrety" między celami, przez które nawet przejść się nie da, a strażnicy zabijają za to XD może to źle sformułowałem wyżej, może to będzie lepsze 3.7. Wyjście lub próbę wyjścia z celi (np. secretem) przed otwarciem się cel >>>nie dotyczy secretów, które umożliwiają tylko i wyłącznie przemieszczanie się między celami<<<< Ale... XD. Wyjście z SWOJEJ do innej to dalej wyjście z celi xd. Wyobraź sobie to w irl (jb ma jednak być rp), co by ci zrobili za 'zwiedzanie' innej celi. Jestem na nie, bo tt nie potrzebuje takich praw, no i jeszcze raz - po ch*j on ma wychodzić ze swojej celi do drugiej? Chce pochodzić po mapie - ma fd na początku mapy i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Jestem za (tak) Edytowane 15 Stycznia 2019 przez NTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 16 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi