Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Komenda FK

Udostępnij

Matysiak

Rekomendowane odpowiedzi

Komenda !fk która by dawała Prowadzącemu klawiszowi o prawej strony napis np. "Yasuo uważa że to był FreeKill" i miałby do wyboru 1. Tak 2. Nie. Uważam że byłoby to bardzo dobre gdy nie ma administratorów a ktoś udowodni prowadzącemu że to był FreeKill. Jeśli byłby to FreeKill i byłoby wybrane 1. Tak to osoba by się odradzała i miała by wrócić do grupy i mieć takie same nakazy i zakazy jak inni więźniowie.

Wait, czy ja dobrze rozumiem?

prowadzący robi FK ---> więzień wpisuje !fk ---> prowadzący decyduje czy był FK czy go nie było???

Jeśli tak sobie pomyślałeś, to już tłumaczę Ci, czemu ta propozycja nie wypali

1) jeśli prowadzący zrobi FK, a będzie przekonany, że wszystko robił dobrze, to i tak nie pozwoli Ci się zrespić.

2) jeśli prowadzący zrobi FK i jest świadomy swojej pomyłki, to da Ci FD w następnej rundzie.

Nawet jeśli prowadzący jest świadomy błędu i chciałby zrespić gracza to propozycja nadal nie ma prawa bytu przy obecnej społeczności, która wpisywałaby komendę po każdym zgonie.

Na NIE ofc

Edytowane przez SK4N3R
  • Lubię to! 1

13 minut temu, SK4N3R napisał:

Wait, czy ja dobrze rozumiem?

prowadzący robi FK ---> więzień wpisuje !fk ---> prowadzący decyduje czy był FK czy go nie było???

Jeśli tak sobie pomyślałeś, to już tłumaczę Ci, czemu ta propozycja nie wypali

1) jeśli prowadzący zrobi FK, a będzie przekonany, że wszystko robił dobrze, to i tak nie pozwoli Ci się zrespić.

2) jeśli prowadzący zrobi FK i jest świadomy swojej pomyłki, to da Ci FD w następnej rundzie.

Nawet jeśli prowadzący jest świadomy błędu i chciałby zrespić gracza to propozycja nadal nie ma prawa bytu przy obecnej społeczności, która wpisywałaby komendę po każdym zgonie.

Na NIE ofc

Często są takie sytuacje że np. na życzenie wybierzesz gdzie chcecie iść w następnej rundzie i gościu zrobi na tobie fk i

ten fd cie na przykład nie zadowala, i wtedy możesz zrespić a odpowiedź nie jest skierowana do osób które by tym spamiły, a fk nie było.

Sam miałem taką sytuacje, a free day'ów nie lubię przez co byłem zniesmaczony, bo to była wina klawisza nie moja :/

Edytowane przez Matysiak

23 minuty temu, Matysiak napisał:

odpowiedź nie jest skierowana do osób które by tym spamiły, a fk nie było.

jak chcesz to zrobić? plugin sam sobie ma decydować od kogo przyjąć komendę a od kogo nie :nibbaWhat: 

:XD:

Już lepsze byłoby respienie więźniów przez prowadzącego, bez żadnych komend od TT (z menu strażnika) ale też nie bardzo, bo społeczność Jailbreaka i możliwe nadużycia ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności