SK4N3R Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) PROPOZYCJA #1 (CHOWANY) 4. Zakaz kampienia w secretach 4.1 Zakaz nie dotyczy zabawy w chowanego chyba nie trzeba tego jakoś specjalnie tłumaczyć PROPOZYCJA #2 (BEREK) a) zmniejszenie RÓŻNICY w prędkościach pomiędzy strażnikami, a więźniami. (obecnie CT po 5-10 sekundach jest w stanie dogonić TT, co czyni tą zabawę strasznie jednostronną). >>>zmiania miałaby dotyczyć RÓŻNICY prędkości, a nie samej prędkości<<< b) usunięcie spowolnienia po otrzymaniu obrażeń, jeśli jest to w ogóle możliwe (więźniowie po otrzymaniu obrażeń tracą prędkość i nie są w stanie uciekać dalej przed strażnikami- fajnie gdyby tego spowolnienia po prostu nie było) PROPOZYCJA #3 (KONIEC Z ODLICZANIEM... 3,2,1,0) zamiast odliczania od trzech do zera, proponuję dodać punkt mówiący o tym, że polecenia wykonuje się jak najszybszą i jak najkrótszą drogą, z zastrzeżeniem, że więzień nie może zostać zabity za drobne opóźnienia. często jest kłótnia o to, że ktoś się spóźnił o pół sekundy, że FK itp itd. więźniowie też nadużywają tego, że mogą robić coś jeszcze sekundę po odliczeniu. zapis ten wyelimionwałby zbędne konflikty i nieporozumienia. Edytowane 7 Maja 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) 1. Tak 2. Tak 3. Zdecydowanie na nie będzie więcej freekilli niż było. Edytowane 7 Maja 2019 przez Hemoglobina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 1 tak 2 tak 3 taaaaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Solidnie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Wszystko tak tylko to ostatnie będzie miało bardzo duży wpływ na rozgrywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRZYSPL Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Bydzie dobre 1.yes 2.Yes 3.YES!!! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 1. Tak, jest to idiotyczne, bo nie mozna sie ruszyc przeciez XD 2. Tak, bo rzadko tt wygrywa zabawe jak nie maja jak uciec 3. ZDECYDOWANIE TAK. Kazdy pruje sie o to, ze zdazyl itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Tak Tak Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 1.Tak 2.Tak 3.Nie. Ja np zostałem na tym serwerze właśnie z tego powodu że się odlicza. Zmiana tego mogła by mocno zmienić rozgrywkę do której już się przyzwyczailiśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 tak tak nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jak najbardziej na tak, sam chciałem napisać niektóre z tych propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 1. 2. 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 1. 2. a) jasna sprawa 2. b) tego pewny nie jestem, bo nie znam sily spowolnienia tutaj, troche by to utrudnilo zdobycie killa zwlaszcza po fixowaniu predkosci, mozna by usunac spowolnienie na próbę, ale generalnie to zdrowiej chyba bedzie zwyczajnie oslabic je przy trafieniu. 3. Nienawidzę odliczać, ale w niektórych sytuacjach lepiej jest odliczyc. To, co napisałeś jest swietna alternatywą, ale raczej nie do kazdego polecenia (chyba, ze to ja zle interpretuje ten punkt), czesciowo jestem za, ale wolalbym miec jakies rozwiniecie informacji tutaj 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 20 minut temu, Acti napisał: 1. 2. b) tego pewny nie jestem, bo nie znam sily spowolnienia tutaj, troche by to utrudnilo zdobycie killa zwlaszcza po fixowaniu predkosci, mozna by usunac spowolnienie na próbę, ale generalnie to zdrowiej chyba bedzie zwyczajnie oslabic je przy trafieniu. 3. Nienawidzę odliczać, ale w niektórych sytuacjach lepiej jest odliczyc. To, co napisałeś jest swietna alternatywą, ale raczej nie do kazdego polecenia (chyba, ze to ja zle interpretuje ten punkt), czesciowo jestem za, ale wolalbym miec jakies rozwiniecie informacji tutaj 1) na żadnej zabawie nie można kampić w secretach i to jest absurdalne jeśli chodzi o chowaka; stąd propozycja dodania punktu 4.1 2b) spowolnienie jest znaczące i w większości przypadków kończy się śmiercią TT: osłabienie spowolnienia też byłoby rozwiązaniem 3) nie chciałem wprowadzać dodatkowych regulacji, jeśli chodzi o to, kiedy odliczać, a kiedy nie, bo pewnie powstałyby przy tym jakieś zawirowania czy niejasności, ale po Twojej wypowiedzi doszedłem do wniosku, że odliczanie można byłoby zostawić przy otwieraniu cel i pozycji buntu. są to momenty, w których więźniowie potrzebują więcej czasu na reakcję i dobrze by było, gdyby wiedzieli ile mają czasu na wykonanie polecenia. w pozostałych przypadkach odliczanie jest zbędne. (typu "idziecie za mną, ustawiacie się pod markerem, wchodzicie do ... " itd) @ Acti jedna z nielicznych osób, która ma coś do powiedzenia PS. słów kilka do osób sceptycznie nastawionych do propozycji: - podczas zabawy "simon mówi" działa ten sam proces wykonywania poleceń jak najszybszą i jak najkrótszą drogą i tam więźniowie nie mają problemu z wykonywaniem poleceń - przy nieodliczaniu rozgrywka staje się bardziej płynna - nie ma dyskusji o to czy ktoś odliczył do końca, czy nie; czy minęła sekunda od poleceń czy nie. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 1.TAK 2.TAK 3. NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Ogólnie to jestem na TAK 👌 ale to 3. To by chyna nie wypaliło NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 wszystko na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta1337 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Pierwsze i drugie jest spoko, ale drugie takie se ludzie już się przyzwyczaili i to by nie potrzebnego zamieszania zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 1. Zrobione 2. a) Zrobione b) Idk czy to da się zrobić. 3. Podeślij mi na pw listę sytuacji kiedy trzeba odliczyć. Zastanowię się nad tym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi