Hubert Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nick: K0Z4K Imię: Hubert Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Ponieważ nie ma żadnego ACT aktualnie, i chce pomóc Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak, miałem jako UBT Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: Potrafię wyczuć czy ktoś gra na czitach Czy grałeś kiedyś na cheatach?: Kiedyś gdy byłem mały, jak mnie to rajcowalo r-aimbot wallhack tiggerhack Jak długo gram w CS:GO?: 2lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: minimum 5-6h co mniej więcej 30 minut Znajomość SM: 6,5/10 Identyfikator Steam: Na profilu mam Kontakt: Ts3, jestem tam minimum 6h więc można mnie tam spotkać, steamm (podany w profilu) discord czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 "mirage, 1vs1 #1 i #2, 3maps i różne " Powiedzmy, ze jestem na tak, ale ja bym @NTM wziąl @czarni na waszym miejscu skoro @ neva zrezygnowała Edit. po dłuższym namyśleniu jestem na nie, nie wydaje mi się, abyś nadawał się na osobę, która będzie decydowała o losach wielu graczy, zbyt odpowiedzialna rola jak na ciebie. (I tak ci pewnie przyjmą, no bo po co ntm'a brać jak się na tym zna, więc nie płacz na pw jak kiedyś plz) Możecie mi jeden post w dwa złączyć, jak potraficie, żeby nie było, że spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nick: mirage, 1vs1 #1 i #2, 3maps i różne Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 tego dzbana to za żadne grzechy bym nie wzięła jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Na TAK XD ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 13 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Na tak, poprawiłem nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4n4tyK. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElChapo Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 ntm > ty nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 @ raveN za krótko mnie znasz, no ale ok to twoja decyzja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 niech ci będzie na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 nie bo nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 ja jestem na tak, moja strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Po dłuższej rozmowie z właścicielami, Odrzucam Podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi