Kokonek Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) Chyba modyfikacja istniejącej rzeczy Treść: (co chcesz zaproponować) Żeby łatwiej było i mniej rzeczy znikało, proponuję by propozycję które są już przyjęte/odrzucone były niżej niż propozycję które dalej nie są zamknięte (oprócz przypiętych tematów oczywiście). Prosty przykład - propozycje jb, niektóre tematy w propozycjach na jb są niżej niż te właśnie zamknięte i łatwiej się pogubić (niektóre propozycję poszły w zapomnienie bo są już nawet na 3 stronie i wątpię że gdyby nie to to ktoś je jeszcze przejrzy). Dla łatwiejszego zobrazowania dorzucam screena, temat niezamknięty wyżej niż tematy przyjęte/odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Nie jestem pewien czy tak się da z poziomu Panelu Admina, ale możesz ustawić to samemu. @ Kokoneksprawdź. Spoiler Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Nie da się raczej tego zrobić chyba, że by się ustawiło domyślny tryb sortowania. Na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Możemy sami w to ingerować, deczyzja należy do nas, jak to zrobimy. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 25 Lutego 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 (edytowane) -> Wybór własny -> Filtruj -> Odblokowane Spoiler @Kokonek Filtr działa, wyświetlają się tylko odblokowane propozycje. Jestem na nie. Nie widzę potrzeby odkopywania starych tematów przez nowych userów (nawet niekoniecznie nowych). Jak major (lub ty sam) potrzebuje sprawdzić, jakie otwarte propozycje leżą (w końcu jego obowiązek), zawsze może samemu włączyć takie sortowanie. Do tego dochodzi fakt, że nie jestem pewien, czy w ogóle dałoby się zrobić domyśle sortowanie według tego, czy temat jest otwarty. Edytowane 25 Lutego 2022 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuchyBiceps Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Polecam filtrowanie tematów jako 'Odblokowane'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi