Skocz do zawartości

reklamy za zdjęcie warna

Udostępnij

naiz

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator Forum

Bez sensu, na nie. Kiedyś normalnie odpracowywało się warna za opublikowanie 10 reklam na innych sieciach lub za poradnik.

Nie wiem po co chcesz zmuszać ludzi, którzy odpracowują warna przez napisanie poradnika, do dodatkowego publikowania reklam. Niski poziom poradników? To dajesz na nie i po problemie.

Spoiler

Polecam czasami zobaczyć listę użytkowników online. Ogromna ilość gości przegląda poradniki o tematyce Discord. Pożyteczne i dobrze napisane poradniki. Za taki wkład w sieć właśnie uzyskuje się unwarna.

Czy powrót reklamowania AS na innych forach (w ramach odpracowania warna) ma sens? Zostawiam was z tym pytaniem, bo samemu nie znam na nie odpowiedzi.

W ramach innej metody odpracowania warna proponowałbym dodać 30 dni głosowania za 100 punktów na serwery CS:GO.

(Przy okazji bonio mógłby przywrócić 7 głosów za 100 punktów = VIP 7 dni, bo ludzie przestali głosować, a ta promocja na setti rzeczywiście pomaga)

Edytowane przez Tomgra

• Avgariat zmienił(a) tytuł na reklamy za zdjęcie warna
  • Administrator Forum
W dniu 8.01.2022 o 03:12, SchMidT napisał:

10 glosow po 100 pkt = usunięcie warna. Miesiac to troszeczke za duzo.

Reklamy też są okej ale jako osobny sposób odpracowania. 15-20 reklam = odpracowanie warna.

Za 6 głosów jest VIP na 5dni. VIP na miesiąc kosztuje 10 złotych, tyle samo co odpracowanie warna. Czyli żeby mieć VIPa przez miesiąc, należy zagłosować 36 razy.

Z tych wyliczeń wyszło mi 30 dni = odpracowanie warna. Rozumiem, że to może być lekka przesada, ale z kolei 10 głosów to naprawdę nie wiele.

Może 20 byłoby bardziej sensowną opcją (w ostateczności 14). To odpracowanie musi mieć jakiś pozytywny skutek dla sieci + nie powinno być nadto proste. Dzięki większej ilości głosów, osoby musiałyby włożyć więcej wysiłku i miałyby więcej czasu na przemyślenie sowiego zachowania.

Jeśli chodzi o reklamy, to sam wzór jest bardzo nieaktualny, ale również chyba mogłoby powrócić.

A co do samego głosowania, to moglibyśmy powrócić do "starego kompromisu", gdzie za 6 głosów x100 pkt był VIP na 7 dni (albo chociaż do stanu 7 głosów=VIP 7 dni), jako że głosowanie na serwery nie cieszy się dużo popularnością.

Spoiler

Mój tytuł i xBonia

Na tak, ale tylko pod warunkiem, że będzie do to dotyczyć wszystkich osób, które chcą odpracować warna.

W przypadku poradników, osoba często musi się napracować by takowe odpracowanie ogółem przeszło [4-5 głosów rang wyższych] i jeszcze ma dodatkowo głosować na serwery, a przyjdzie gracz x z 4 warnami zapłaci trochę gotówki i on bez problemów może obejść taki punkt. Szybciej nastawiałbym się na reklamy obowiązkowe w przypadku wykupionych warnów, a nie takich naprawdę odpracowanych swoja wiedzą bądź pomysłem na poradnik.

Na nie - reklamy z poradnikami
Na tak - wszyscy odpracowujący warna [poradniki / płatność]
Na tak - Osoby płacące za odkupienia warna z obowiązkowymi reklamami

Dodaję do postu: W temacie nie jest napisane o jakie reklamy chodzi. Mogą to być reklamy testowe na innych forach o tematyce CS albo "Głosowania na serwery".

Edytowane przez uSzanowankoo

W dniu 8.01.2022 o 03:12, SchMidT napisał:

Zaczerpnę tutaj troche od Tomgry

Chodzi o glosowanie, 10 glosow po 100 pkt = usunięcie warna. Miesiac to troszeczke za duzo.

Reklamy też są okej ale jako osobny sposób odpracowania. 15-20 reklam = odpracowanie warna.

Takie sposoby :yes:

Jestem za propką schmidta 

Na tak 

+ dodać do vipa na forum zdejmowania 1 warna co miesiąc

• 4 tygodnie później...

Takie reklamy zbytnio nie mają sensu.
Reklama jest wstawiana na inne forum, gdzie zazwyczaj są weterani danej sieci, (bo nie są to osoby, które szukały w wyszukiwarce cs'a serwera, pograły na nim chwilę i wyszły), dlatego mało kto, by dołączył na daną sieć.
Dodatkowo, takich reklam na innych forach pojawia się multum, więc rzadko, kiedy w ogóle dana reklama trafi do odbiorców.

Jestem na nie.

(Domyślam się, że chodziło Ci, o reklamy na innych forach, powiązanych z grą csgo, dlatego stąd moja opinia na ten temat.)

Edytowane przez Karczmi

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności