uSzanowankoo Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Nick: uSzanowankoo!Imię: KamilWiek: 24Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem osobą pełnoletnią oraz pełniłem tutaj kilka funkcji niższego szczebla [czyt. UnBan Team / Major Admin / Admin Serwera]. Zawsze ze swoich obowiązków staram się wywiązywać jak trzeba i chętnie pomagam wszystkim użytkownikom czy to forum czy to serwerów. Jestem też miły oraz zawsze staram się nawiązać z każdym kontakt.Doświadczenie w moderowaniu: Posiadam doświadczenie z silnikami IPS, MyBB,oraz phpBy Przemo. W silniku IPS ostatnio pracowałem i wiem jak wygląda praca moderatora oraz administratora z danym silnikiem.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jestem codziennie na forum. Za tydzień ruszam do pracy więc ten czas będzie trochę skrócony i będę głównie od godziny 17:00 do 21:00.Coś o sobie: Interesuję się piłką nożna, jestem też kibicem Lille OSC oraz Juventusu [klubów piłkarskich]. Uwielbiam czytać książki oraz moją największą pasją jest granie w gry komputerowe.Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Zaczynając od licznych konkursów których byłem organizatorem pomagałem też w organizowaniu konkursów HnS, nawet gdy już nie pełniłem na niej funkcji admina. Dodatkowo byłem w zespole UnBanTeamu oraz byłem major adminem serwera 1vs1. Obecnie zajmuję się jednym z popularniejszych serwerów na naszej sieci czyli OnlyMirage. Dodatkowo bardzo długi czas grałem na serwerze Hide and Seek [około 540 godzin].Kontakt: √ Steam uSzanowankoo √ Discord: uSzanowankoo!#7610Jednak najczęściej jestem na platformie STEAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Na tak niemalże najbardziej zaangażowana osoba dorosly=rozsądny i ogarniety doswiadczony Mam nadzieje ze dasz rade z tyloma kolorami naraz (choć UBT teraz dużo roboty nie ma) W dniu 28.10.2021 o 16:56, Szefowa napisał: Jestem na NIE Ukryj zawartość http://upiesela.pl/ W dniu 28.10.2021 o 18:32, ferber napisał: Nie - Praktycznie jedynie gdzie coś robisz to na chat boxie - Inną serwerownie masz do ogarnięcia + aktywność którą nie wykorzystujesz - ego top W dniu 29.10.2021 o 22:55, Natural napisał: Nie -Nadal masz inną serwerownie więc zajmij się nią 1 godzinę temu, kingu napisał: jestem na nie z powodu ze masz inna serwerownie Godzinę temu, xzy napisał: Jestem na nie Masz inną serwerownie czy pieseł nie ma prawa mieć zainteresowań, tworzenie własnej stronki np? Czepiacie się serwerowni bez serwerów 👏👏👏 1 Łączę dwa posty w jeden. W odpowiedzi do pytania; tak jest to spam, najlepiej zgłosić post, w którym się wcześniej wyrazilo opinię i poprosić o dopisanie czegoś. Przez RuteK, 1 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 tak ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Tak Wiek Aktywność na forum Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Tak Wiek Ogarnia Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 na tak ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Na tak +wiek +doświadczenie +pomocny +ogarnia +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 na Tak +wiek +pomocny +ogarnia +najlepszy kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thatsnotme Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 (edytowane) Jestem na NIE Spoiler http://upiesela.pl/ Edytowane 28 Października 2021 przez Szefowa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Nie - Praktycznie jedynie gdzie coś robisz to na chat boxie - Inną serwerownie masz do ogarnięcia + aktywność którą nie wykorzystujesz - ego top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Nie -Nadal masz inną serwerownie więc zajmij się nią 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Obecnie piastujesz stanowisko Majora tak samo jak @ TomSoneKczyli znasz już niektóre funkcje do których mają moderatorzy, więc przyswajanie przyjdzie Ci również z jeszcze większą łatwością, aniżeli dla osoby, która nigdy nie miała z tym styczności. Twoje zachowanie: nie ma z Tobą żadnych problemów, na serwerze zachowujesz kulturę oraz potrafisz się zachować, z starannością wykonujesz swoje aktualne obowiązki m.in. Major czy akcja tygodnia. Aktywność na forum: Twoja aktywność na forum jest odpowiednia, nie mam żadnych zastrzeżeń. Własna sieć: 2021-11-09 koniec domeny oraz strony www, więc się do tego nie przyczepiam. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Jestem tutaj ewidentnie zmuszona dać na tak - Jesteś osobą przede wszystkim dojrzałą z rozsądnym myśleniem, a bynajmniej mi się tak wydaję - Podanie jest jak najbardziej rozwinięte, czytelne, aż miło patrzeć. - Zasługi na forum Przede wszystkim masz wielki potencjał i chęci, więc powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 jestem na nie z powodu ze masz inna serwerownie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Jestem na nie Masz inną serwerownie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi