Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanko na moderatora

Udostępnij

uSzanowankoo

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: uSzanowankoo!
Imię: Kamil
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem osobą pełnoletnią oraz pełniłem tutaj kilka funkcji niższego szczebla [czyt. UnBan Team / Major Admin / Admin Serwera]. Zawsze ze swoich obowiązków staram się wywiązywać jak trzeba i chętnie pomagam wszystkim użytkownikom czy to forum czy to serwerów. Jestem też miły oraz zawsze staram się nawiązać z każdym kontakt.
Doświadczenie w moderowaniu: Posiadam doświadczenie z silnikami IPS, MyBB,oraz phpBy Przemo. W silniku IPS ostatnio pracowałem i wiem jak wygląda praca moderatora oraz administratora z danym silnikiem.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jestem codziennie na forum. Za tydzień ruszam do pracy więc ten czas będzie trochę skrócony i będę głównie od godziny 17:00 do 21:00.
Coś o sobie: Interesuję się piłką nożna, jestem też kibicem Lille OSC oraz Juventusu [klubów piłkarskich]. Uwielbiam czytać książki oraz moją największą pasją jest granie w gry komputerowe.
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Zaczynając od licznych konkursów których byłem organizatorem pomagałem też w organizowaniu konkursów HnS, nawet gdy już nie pełniłem na niej funkcji admina. Dodatkowo byłem w zespole UnBanTeamu oraz byłem major adminem serwera 1vs1. Obecnie zajmuję się jednym z popularniejszych serwerów na naszej sieci czyli OnlyMirage. Dodatkowo bardzo długi czas grałem na serwerze Hide and Seek [około 540 godzin].
Kontakt:
Steam uSzanowankoo

√ Discord: uSzanowankoo!#7610
Jednak najczęściej jestem na platformie STEAM.

Na tak

niemalże najbardziej zaangażowana osoba

dorosly=rozsądny i ogarniety

doswiadczony

Mam nadzieje ze dasz rade z tyloma kolorami naraz (choć UBT teraz dużo roboty nie ma)

W dniu 28.10.2021 o 16:56, Szefowa napisał:

Jestem na NIE

Ukryj zawartość

W dniu 28.10.2021 o 18:32, ferber napisał:

Nie

- Praktycznie jedynie gdzie coś robisz to na chat boxie

- Inną serwerownie masz do ogarnięcia 

+ aktywność którą nie wykorzystujesz 

- ego top

W dniu 29.10.2021 o 22:55, Natural napisał:

Nie

-Nadal masz inną serwerownie więc zajmij się nią

1 godzinę temu, kingu napisał:

jestem na nie z powodu ze masz inna serwerownie 

Godzinę temu, xzy napisał:

Jestem na nie 

Masz inną serwerownie 

image.jpeg.4727c039754417483915d243e956d06d.jpegimage.jpeg.9925b05ed651b1108225d1f57864d177.jpeg
czy pieseł nie ma prawa mieć zainteresowań, tworzenie własnej stronki np? Czepiacie się serwerowni bez serwerów 👏👏👏

• Smutne. 1

Łączę dwa posty w jeden. 

W odpowiedzi do pytania; tak jest to spam, najlepiej zgłosić post, w którym się wcześniej wyrazilo opinię i poprosić o dopisanie czegoś. 

Przez RuteK,

Obecnie piastujesz stanowisko Majora tak samo jak @ TomSoneKczyli znasz już niektóre funkcje do których mają moderatorzy, więc przyswajanie przyjdzie Ci również z jeszcze większą łatwością, aniżeli dla osoby, która nigdy nie miała z tym styczności. 
Twoje zachowanie: nie ma z Tobą żadnych problemów, na serwerze zachowujesz kulturę oraz potrafisz się zachować, z starannością wykonujesz swoje aktualne obowiązki m.in. Major czy akcja tygodnia.
Aktywność na forum: Twoja aktywność na forum jest odpowiednia, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Własna sieć: 2021-11-09 koniec domeny oraz strony www, więc się do tego nie przyczepiam. 
Jestem na tak.

• WOW MEGA! 1

Jestem tutaj ewidentnie zmuszona dać na tak
- Jesteś osobą przede wszystkim dojrzałą z rozsądnym myśleniem, a bynajmniej mi się tak wydaję
- Podanie jest jak najbardziej rozwinięte, czytelne, aż miło patrzeć.
- Zasługi na forum 

Przede wszystkim masz wielki potencjał i chęci, więc powodzenia :D

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności