niuo Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Na tak +doświadczenie +zachowanie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Moim zdaniem najlepszy kandydat. + jedna z najaktywniejszych osób na forum + zawsze chętny do pomocy przy rozpisywaniu demek + bezstronny Przy okazji- uważam, że obecna dwójka kandydatów powinna dostać szansę, na rzecz Wiesia, który niestety nie ma czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Na tak, jak większość wie i tak pomaga bądź sam oglądam demka za ludzi. Troszkę nie ma życia ale to dobrze bo przynajmniej będzie sprawdzał. Wiadomo, że każdy bekę ciśnie że i tak nie dostanie ubt itd ale no jedyny dobry kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Skoro kilka dni temu wypowiedziałem się pod podaniem innego kandydata to wypowiem się pod tym: - Doświadczony - Sporo chęci - Odwalał robotę za innych UBT [za mnie nie odwalał, ale chciał.. a tak nie wolno :v] - Łapczywy na skargi i by się pokazać w lepszym świetle :v - Nie wiem jak rozwiązujesz skargi bo nie weryfikowałem skarg które rozpisywałeś - ja zawsze wolę sam sprawdzić demka i nie prosiłem Cię nigdy o pomoc| Więc jak i w przypadku drugiego kandydata, jestem na tak. Doświadczona osoba, więc więcej nie trzeba za bardzo dodawać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 I kto tu nie ma życie poza AS na tak +chłop nie ma życia +robi za UBT'ków całą robotę jak na budowie, jeden pracuje reszta patrzy -Odklejony jest ale to z wojska pewnie wyniesione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 wywalić "wiesia" dać dariunka będzie lepiej i zmniejszyć sloty w UBT + myślenie (czasem zawodzi ale myśli) - czasem zachowanie ale to nah wywalone + brak życia chociaż teraz szkółka wraca to różnie bywa + aktywny chłopak na discordzie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Dariuszku +Zaangażowanie +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Aplikacja została odrzucona. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi