Secret_Service Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Propozycja to: Dodanie spisu adminów Treść: Proponuję dodac temat ze spisem adminów w dziale każdego serwera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) kiedyś zostałem wyśmiany za to na ChatBoxie ale oczywiście jestem na TAK taki spis to lepszy kontakt z administracją, szybsza reakcja w przypadku osób łamiących regulamin Edytowane 9 Marca 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Na tak, jest to egzekwowane juz powoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jestem na TAK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Normalnie, NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Git Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Wystarczy zjechać na sam dół strony i wybrać z legendy grup admina którego się poszukuje. Taką listę trzeba by aktualizować za każdym razem kiedy ktoś odchodzi albo jest degradowany. Jestem na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 (edytowane) Na TAK. Edytowane 10 Marca 2019 przez ✔★ENAPOKAZ✔ ArenaSkilla.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 @Midoriyalegenda grup nie działa tak jak na starym forum. Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regos Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 sztjest na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Na tak szybciej i łatwiej a za nim na dole znajdziesz odpowiedniego adma to troszke potrwa Jestem nas TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Dobra propozycja jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Wątpię, że ktoś to zrobi. Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 12 minut temu, Koncu napisał: Wątpię, że ktoś to zrobi. Na TAK. jestes majorem przeciez to czemu watpisz? Sam mozesz to zrobic co do propozycji to za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta1337 Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Fajny pomysł! Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Nie ma to jakiegokolwiek sensu. Trzeba to non-stop aktualizować. No chyba, że przekonacie @ Avgariat aby zrobił skrypt, który sam będzie to aktualizował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 10 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Nie będzie komu tego aktualizować. Nad automatycznym się zastanowię. Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi