BeeMay Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Propozycja to: Dodanie nowego serwera, a mianowicie serwera MG/Course. Treść: Proponuję dodać na naszą sieć serwer MG/Course. Czym jest taki tryb? Ten tryb to mieszanka dwóch trybów MiniGames & Course . Posiada mapy typu MiniGames (np. mg_yolo_multigames_v2) oraz mapy typu Course (czyli mapy podobne do map DeathRun, lecz nie ma tam tak zwanej "Śmierci" - czyli terrorysty, który przeszkadza w przejściu mapy, są to w pewnym stopniu mapy przygodowe, na których są umieszczone pułapki, secrety oraz czasami łamigłowki. np. Metal_Course_Map_2 (Tutaj przykładowy film z tej mapy > youtube.com/watch?v=ezC/bSzUlpM). Co znajdowałoby się na serwerze. Na serwerze będzie ranking graczy (Top), gdzie dana ilość punktów będzie można otrzymywać za ukończenie mapy. Modele, skiny, ruletka, oraz kredyty. Autorespawn 30 sek od czasu rozpoczęcia rundy. AutoBunnyHop Sklep z możliwością dokupienia wspomagaczy typu: Mniejszej Grawitacji, Speeda, Double Jump'a itp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) ee no ale wklejając mógłbyś BBCode edytować trochę, ale dobra omijając estetykę tryb wydaje się spoko i jestem na Tak Edytowane 12 Stycznia 2019 przez tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jeśli znajdzie się ktoś, kto fajnie zrobi serwer to jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Super propozycja jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Tryb gry jest dość ciekawy, a pamiętam, że dawno temu serwery MG zawsze stały pełne. Jeśli znajdzie się osoba, która to wszystko ogarnie to nie widzę przeszkód. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Swego czasu przegrałem kilkaset godzin na takim serwerze i miło wspominam te czasy, jeżeli znajdzie się chętny podjęcia tego wyzwania, to jestem jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak, tylko ciekawe kto to zrobi :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 jestem na tak powody up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4n4tyK. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 na tak, fajny pomysł i na pewno bym grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 bedzie grane jak powstanie , na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rum1n Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Oczywiście, że na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 tak jak i na starym forum, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Bardzo dobry pomysł i z przyjemnością wpadałbym na taki serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jestem za! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 25 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Z nudów zacząłem pisać pluginy na ten tryb. Mam do was 2 pytania. 1. Czy na serwerze ma być od razu autobh? 2. Co ma posiadać VIP na mapach typu course, a co na mg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 @ Yamakashi 1. Tak 2. Nie wiem 1 Nie interesują mnie odpowiedzi typu nie wiem... Przez Pawel, 25 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 @ Yamakashi 1.Yes 2. Double jumpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 1. Tak, na kazdym serwerze course jest od razu autobh, bo niektóre mapy tego wymagają do przejścia 2. VIP COURSE: -Dwa/trzy razy więcej kredytów. -Dostęp do !colors odnośnie zmiany koloru wiadomości na czacie. -Kilka noży i rękawiczek, które będą dostępne tylko dla VIP'a. -Możliwość odrodzenia się po śmierci za pomocą komendy !respawn czy coś w tym stylu. -Model dla VIP'a -Customowe skiny do kosy (z propozycji https://old.arenaskilla.pl/showthread.php?tid=23831) VIP MG: -Dwa/trzy razy więcej kredytów. -110 HP -Dostęp do !colors odnośnie zmiany koloru wiadomości na czacie. -Kilka noży i rękawiczek, które będą dostępne tylko dla VIP'a. -Model dla VIP'a. -Customowe skiny do kosy (z propozycji https://old.arenaskilla.pl/showthread.php?tid=23831) -Double jump 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 8 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Serwera nie będzie :v , zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi