Skocz do zawartości

[Przyjęta] Wywalenie /repeat

Udostępnij

MrWhite

Rekomendowane odpowiedzi

Spoiler

Edytuje moją odpowiedź do twojego tematu ponieważ był on w dziale drv1, ale został już zmieniony na jailbreak #1.

Co do propozycji proponuję zrobić tak, że komenda zostanie usunięta, ale zostanie dodany nowy punkt do regulaminu obowiązujący każdego wardena na każdej mapie. Warden przed otworzeniem cel musi powtórzyć swoje polecenia jeśli został o to poproszony przez więźnia przez voicechat/zwykły chat. Punkt regulaminu będzie obowiązywał tylko wtedy kiedy polecenie zostało powtórzone jeden raz lub więcej, ale nie wyraźnie gdzie mało kto zrozumiał. Idąc takim tokiem myślenia warden musiałby czytać chat przed otworzeniem cel żeby być ze wszystkim na bieżąco. Oczywiście tylko przed otworzeniem cel, potem punkt w regulaminie byłby unieważniony, zaraz po otworzeniu cel.

Edytowane przez Karczmi

Na tak 

12 minut temu, Karczmi napisał:

zostanie dodany nowy punkt do regulaminu obowiązujący każdego wardena na każdej mapie. Warden przed otworzeniem cel musi powtórzyć swoje polecenia jeśli został o to poproszony przez więźnia przez voicechat/zwykły chat.

Dokładnie to

Edytowane przez SebOwieczka

5 godzin temu, Karczmi napisał:
  Pokaż ukrytą zawartość

Edytuje moją odpowiedź do twojego tematu ponieważ był on w dziale drv1, ale został już zmieniony na jailbreak #1.

Co do propozycji proponuję zrobić tak, że komenda zostanie usunięta, ale zostanie dodany nowy punkt do regulaminu obowiązujący każdego wardena na każdej mapie. Warden przed otworzeniem cel musi powtórzyć swoje polecenia jeśli został o to poproszony przez więźnia przez voicechat/zwykły chat. Punkt regulaminu będzie obowiązywał tylko wtedy kiedy polecenie zostało powtórzone jeden raz lub więcej, ale nie wyraźnie gdzie mało kto zrozumiał. Idąc takim tokiem myślenia warden musiałby czytać chat przed otworzeniem cel żeby być ze wszystkim na bieżąco. Oczywiście tylko przed otworzeniem cel, potem punkt w regulaminie byłby unieważniony, zaraz po otworzeniu cel.

A co jeżeli ktoś ma silenca i nie usłyszał polecenia?  

Na nie 

• Lubię to! 1

Są ludzie, którzy nadużywają, a są ludzie którzy nie dosłyszą i co wtedy? Komenda się przyda, nie ma sensu jej usuwać. Za moich czasów już była taka propozycja, a zamiast jej usuwać dodaliśmy na nią limit użyć oraz kilkusekundowy Cooldown. Nie da się dogodzić tak dużej grupie dlatego patrzmy też na wszystkie aspekty.

Tak.

Co do repeat'ów to zamiast nich dodałbym komendę !polecenia, która wysyłałaby wiadomość do wardena, cooldown komendy na osobę: 180 sekund (3 minuty). 

Przykład:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gracz "Rastafari" prosi wardena ("Pawel") o powtórzenie poleceń!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edytowane przez Rastafari
  • Haha! 1

Może to może was denerwować, jednak dla nowych graczy jest to pożytek gdyż sam kiedyś kilku krotnie wbiłem na serwer i przez tryhardów takich jak wy byłem zabijany na start za darmo bo nie zrozumiałem polecenia wardena. 
Popatrzmy na pryzmat nowych graczy na serwerze [ogółem sporo zaczynających z tym trybem] to wtedy może zrozumiecie...

Na Nie :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności