Skocz do zawartości

Jak szybko wbić odznakę za służbę w CS:GO [odpracowanie warna]

Udostępnij

Jasiok

Rekomendowane odpowiedzi

W tym poradniku pokażę wam jak szybko nabić level do 40 żeby odebrać medal za służbę tutaj macie link to filmiku też może być pomocny ale ja wytłumaczę też. -

Dobra no to macie level 1 jak szybko wbić ten level? 

Po 1 musicie wiedzieć, że istnieje coś takiego jak "premia tygodniowa" jeżeli chcecie nabić najwięcej expa to musicie grać mecze turniejowe tak zwane "mm'y" 

Premia tygodniowa kończy się bo zagraniu 3 meczów turniejowych, kiedy ona się skończy to za 3 dni będzie następna więc nie ma o co się martwić. 

A więc tak polecam co 3 dni grać po 3 turniejowe wtedy będziecie nabijać około 1,25 levela co 3 dni to se policzcie, kiedy wbijecie 40 level ale wracając 1 level to - 5,000 exp a za mecz turniejowy wygrany się dostaje 1800 a za przegrany 1500 oczywiście z premią tygodniową.

Ja tak wbiłem w miesiąc i pół odznakę więc polecam.

Tutaj macie jeszcze zdjęcie wszystkich leveli.  

Pozdrawiam.

rangi-profilu-cs-go.jpg

Edytowane przez Jasiok

• Administrator Forum

Źle wytłumaczone, tutaj jest lepiej wytłumaczony cały system xp:

Spoiler

Filmik który podałeś jest również słabej jakości, same gadanie, nic wizualnie nie jest przedstawione. Film 3kliksphilpa, chociaż starszy, jest prostszy do zrozumienia.

Tu jeszcze dokładne informacje o tym, ile pd tygodniowo się dostaje:

Spoiler

Przechwytywanie3.PNG

Nawet za poradnik o XP mógłbym dać plusa, ale ty się zupełnie nie postarałeś i nic nie wytłumaczyłeś. Dodatkowo

twoje "Ja tak wbiłem w miesiąc i pół odznakę więc polecam." jest niedopowiedzeniem, jako że zrobiłeś to przy wykorzystaniu premii z operacji. Bez tego, w trakcie 6 tygodni wbiłbyś 12 poziomów (grając aż do zmniejszenia premii).

Grając 3 mm'y i wszystkie wygrywając, można wbić jeden poziom (5100xp)

" a za mecz turniejowy wygrany się dostaje 1800 a za przegrany 1500" X_D - nie, za każdą wygraną rundę masz 30xp*mnożnik od premii + jeśli macie level 1-4 to do tego dochodzi premia za bycie nowym graczem

Edytowane przez Tomgra

13 godzin temu, Jasiok napisał:

oło 1,25 levela co 3 dni to se policzcie,

mogłeś nam już łaskawie policzyć :)
Jak dla mnie poradnik o tym ze mamy grac mmy jest nie wystarczajacy na odpracowanie warna ok 
-

Edytowane przez chakra

• 2 tygodnie później...
  • SK4N3R zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności